ΟΦΗ: Ανακοίνωσε την μετακίνηση του Πασαλίδη στην Σαλερνιτάνα

ΟΦΗ: Ανακοίνωσε την μετακίνηση του Πασαλίδη στην Σαλερνιτάνα
Photo Credits: INTIME

Η Σαλερνιτάνα ο επόμενος σταθμός του Πασαλίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σαλερνιτάνα θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη, με τον ΟΦΗ να ανακοινώνει την συμφωνία του με την ιταλική ομάδα.

Ο Πασαλίδης θα παίξει πρώτη φορά στην καριέρα του στο εξωτερικό, καθώς η ομάδες που έχει αγωνιστεί εγχώρια είναι ο Αιγινιακός, ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΟΦΗ.

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης αφήνει την Ελλάδα έχοντας φορέσει τη φανέλα των Αιγινιακού, Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ με 28, 98 και 59 συμμετοχές αντίστοιχα.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την συμφωνία με την Salernitana για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, Τριαντάφυλλου Πασαλίδη.

Ο 27χρονος αμυντικός, ο οποίος πλέον θα αγωνίζεται στην Ιταλία και την Serie A, ήρθε στον ΟΦΗ το καλοκαίρι του 2021 και στο διάστημα παραμονής του στο Ηράκλειο φόρεσε τα χρώματα της ομάδας μας σε 59 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Τριαντάφυλλε, ευχαριστούμε πολύ για όσα πρόσφερες στην ομάδα μας! Ευχόμαστε από καρδιάς, καλή επιτυχία στο νέο σου βήμα και καλή συνέχεια στην καριέρα σου».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X