Παρί: Θέλει τον Ράσφορντ από την Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι

Παρί: Θέλει τον Ράσφορντ από την Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι
Photo Credits: INTIME

Ο Μάρκους Ράσφορντ φαίνεται πως είναι στην λίστα της Παρί Σεν Ζερμέν για το καλοκαίρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Παρί Σεν Ζερμέν παρά το περιστατικό του Μάρκους Ράσφορντ με την βραδιά στο Μπέλφαστ, φαίνεται πως εξετάζει την περίπτωση μεταγραφής του.

Ο 26χρονος ισχυρίστηκε ότι ήταν πολύ άρρωστος για να προπονηθεί την Παρασκευή, πριν αποκαλυφθεί ότι είχε διασκεδάσει μέχρι πρωίας στο Μπέλφαστ, το προηγούμενο βράδυ. Στη συνέχεια, έχασε τη νίκη των «Κόκκινων Διαβόλων» με 4-2 επί της Κάουντι για το FA Cup.

Η Παρί είχε δείξει στο παρελθόν ενδιαφέρον για τον επιθετικό, πριν εκείνος υπογράψει νέο πενταετές συμβόλαιο στη Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι. Σύμφωνα με το inews.co.uk, όμως, οι πρωταθλητές της Ligue 1 «μπαίνουν στον πειρασμό» να επιστρέψουν για τον Άγγλο στο τέλος της σεζόν, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι η Γιουνάιτεντ δεν σκοπεύει να πουλήσει το εγχώριο αστέρι της.

Μετά την πειθαρχική του παράβαση την περασμένη εβδομάδα, [τιμωρήθηκε με πρόστιμο δύο εβδομάδων, αξίας 650.000 λιρών], οι Κόκκινοι Διάβολοι σε δήλωση που ακολούθησε ανέφεραν: «Ο Μάρκους ανέλαβε την ευθύνη για τις πράξεις του. Αυτό αντιμετωπίστηκε ως εσωτερικό πειθαρχικό ζήτημα, το οποίο έχει πλέον κλείσει».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X