Τραγική η ΑΕΚ Betsson στην Ουγγαρία, έχασε (79-68) για πλάκα από τη Χάποελ Χολόν και έκανε ζόρικη την πρόκριση

Τραγική η ΑΕΚ Betsson στην Ουγγαρία, έχασε (79-68) για πλάκα από τη Χάποελ Χολόν και έκανε ζόρικη την πρόκριση
Photo Credits: INTIME

Με άμυνα για γέλια και πολλά ζητήματα στην επίθεση, η ΑΕΚ Betsson ηττήθηκε από τους αδύναμους Ισραηλινούς και έμπλεξε για το μέλλον της στο BCL

Δύσκολη τη ζωή της στο BCL έκανε η ΑΕΚ Betsson, καθώς με κάκιστη αμυντική λειτουργία, ηττήθηκε με 79-68 από τη Χάποελ Χολόν στην Ουγγαρία.

Η ΑΕΚ Betsson έχασε ξανά (79-68) αυτήν την φορά από την Χαποέλ Χολόν, πραγματοποιώντας μια αποκαρδιωτική εμφάνιση μετά τα πρώτα επτά λεπτά της αναμέτρησης. Η Ένωση, ενώ ξεκίνησε καλά και προηγήθηκε με 14-21, μετά κόλλησε απέναντι σε μια ματς απ άμυνα ζώνης της Χαποέλ και είχε τραγικές επιλογές στην επίθεση, ενώ το small ball των Ισραηλινών την δυσκόλεψε πάρα πολύ στην άμυνα. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσε να κάνει ένα σερί και να πλησιάσει και πλέον με 0-2 στον όμιλο, τα πράγματα είναι πολύ πολύ δύσκολα. Μοναδικός που ξεχώρισε για την Ένωση ήταν ο Τσέισον Ραντλ, ενώ όλοι οι άλλοι παίκτες είχαν απόδοση κάτω του μετρίου. Ο Χάρις έκανε μεγάλη ζημιά στην ΑΕΚ, ενώ και ο Σμιθ πέτυχε καθοριστικά καλάθια στο τέλος, με την Χαποέλ να παίρνει 24 πόντους από τα λάθη της ΑΕΚ.

Το ματς

Ο Ηλίας Ζούρος παρέταξε τους Νάιτ, Ραντλ, ΜακΡέι, Αγραβάνη και Τίλμαν, ενώ ο Σερφ με τους Χάρις, Σμιθ, Χανόκι, Άρτζι και Κρόφορντ. Με πολλά τρίποντα ξεκίνησε η αναμέτρηση για τις δύο ομάδες, με τον ΜακΡέι και τον Ραντλ να ευστοχούν για την Ένωση και τον Τίλμαν να σκοράρει από κοντά (11-12). Καλή άμυνα από την Ένωση που έτρεξε ένα σερί 6-0 και πήρε για πρώτη φορά διαφορά με τον Ραντλ να ξεκινάει καλά τον αγώνα (11-16). Καλές επιθέσεις της ΑΕΚ, με τον Τίλμαν να είναι αρκετά εύστοχος και να φτάνει νωρίς τους οκτώ πόντους (14-21). Η Ένωση κόλλησε στην ζώνη της Χαποέλ, δέχτηκε τρία τρίποντα από τον Άρτζι και ισοφάρισε το παιχνίδι (23-23), αλλά με τρεις βολές του Ραντλ, έκλεισε την πρώτη περίοδο μπροστά στο σκορ (23-26).

Ακόμα ένα 10-0 σερί την Χολόν με τον Άρτζι να έχει 4/4 τρίποντα και την ΑΕΚ να έχει κολλήσει για να καλά στην ζώνη με προσαρμογές της Χολόν (33-26). Η Ένωση άρχισε τα εύκολα λάθη στην επίθεση της, με αποτέλεσμα να βρει εύκολους πόντους ο Σμιθ στον αιφνιδιασμό (37-30). Τραγική εικόνα για την ΑΕΚ στην δεύτερη περίοδο που δεν μπορούσε να βρει ένα σουτ της προκοπής με την Χολόν να τρέχει επιμέρους σκορ 17-4 (40-30). Ο Ραντλ ήταν ο μόνος που έπαιρνε σωστές προσπάθειες και ήταν εύστοχος, όμως αμυντικά η ΑΕΚ είχε και πάλι πολλά προβλήματα (46-38).

Το παιχνίδι ξεκίνησε και στο δεύτερο μέρος στον ίδιο ρυθμό με την ΑΕΚ να δυσκολεύεται πολύ με την άμυνα της Χολόν και μόνο τον Τίλμαν να σκοράρει (49-43). Νέο 6-0 σερί την Χαποέλ που εκμεταλλεύτηκε τις κακές επιθέσεις της ΑΕΚ και βρήκε εύκολους αιφνιδιασμούς (55-45). Με κλέψιμο του Χόλινς, η Ένωση μείωσε μετά από πολύ ώρα (57-50). Ακόμα ένα τρίποντο για τον Χανόκι (9/22) και η 3η περίοδος έκλεισε με την ΑΕΚ πίσω στο σκορ (60-51).

Με τρίποντο του Ραντλ ξεκίνησε η τελευταία περίοδο με την ΑΕΚ να θέλει να πιέσει στην άμυνα (60-54). Με το 4ο τρίποντο του Ραντλ, η Ένωση μείωσε και πάλι στους επτά, αλλά δέχτηκε ξανά καλάθι από τον Σμιθ (66-57). Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να κάνει ένα καλό σερί και να πλησιάσει, αφού συνέχισε τα πολλά λάθη σε άμυνα και επίθεση, με τον Ραντλ να είναι ο μόνος που ξεχώριζε (71-64). Η ΑΕΚ με καλάθι του Νάιτ πλησίασε μετά από πολύ ώρα στους 5 αλλά ο Σμιθ με καλάθι και φάουλ απομάκρυνε πάλι την Χολόν (75-68). Κακές επιλογές και πάλι για την Ένωση και το παιχνίδι κρίθηκε και μάλιστα με διαφορά (79-68)

Χαποέλ Χολόν-ΑΕΚ: 79-68

Δεκάλεπτα: 23-26, 46-38, 60-51, 79-68

Χαποέλ Χολόν (Σερφ): Σμιθ 17, Ντόσον 5, Αντσούλερ, Αμίρ, Άρτζι 16, Κρόφορντ 8, Χανόκι 3, Χάρις 19, Μίσγκαβ 2, Φανβάιν 9.

ΑΕΚ (Πλάθα): Τίλμαν 10, Ραντλ 22, Καράμπελας 1, Ματαλλιωτάκης, Χόλινς 2, Νετζήπογλου 2, Χόλινς, Αγραβάνης 3, Πιλάβιος, Νάιτ 12, Κουζέλογλου 2, Μόργκαν 5, ΜακΡέι 9.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X