Βλέπει Ανσαριφάρντ ο Άρης

Βλέπει Ανσαριφάρντ ο Άρης
Photo Credits: INTIME

Ο Άρης θέλει στράικερ για να πλαισιώσει τον Μορόν στην επίθεση και βλέπει Ανσαριφάρντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απόκτηση ενός παίκτη που θα πλαισιώσει τον Λορέν Μορόν στην επιθετική γραμμή και θα προσφέρει μια επιπλέον λύση στον Άκη Μάντζιο εξακολουθεί να αποτελεί ζητούμενο για τον Άρη, λίγο πριν το κλείσιμο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA στο τραπέζι των «κιτρίνων» έχει πέσει τις τελευταίες ώρες το όνομα του Καρίμ Ανσαριφάρντ,.

Ο διεθνής Ιρανός επιθετικός δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις, δεδομένης της πλούσιας προϋπηρεσίας του στην Ελλάδα με τις φανέλες τριών ελληνικών ομάδων (Πανιώνιος, Ολυμπιακός, ΑΕΚ).

Βλέπει Ανσαριφάρντ ο Άρης

Το καλοκαίρι του ΄22 κι έπειτα απ΄το διαζύγιο με την Ένωση, ο 33χρονος επιθετικός έστριψε το τιμόνι προς την Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας.

Την πρώτη σεζόν (2022-23) στους «τριφυλλοφόρους» έγραψε συνολικά στο κοντέρ 8 γκολ και 7 ασίστ σε 41 ματς. Σημειωτέων πως πέτυχε το «χρυσό» γκολ στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού που έδωσε το τρόπαιο στην Ομόνοια.

Την τρέχουσα σεζόν τα πράγματα δεν εξελίσσονται έτσι όπως θα ήθελε και θα περίμενε ο 33χρονος στράικερ στο «νησί της Αφροδίτης».

Με 2 γκολ και 3 ασίστ σε 20 παιχνίδια, ο Ανσαριφάρντ δεν βρέθηκε στις βασικές επιλογές της κυπριακής ομάδας και εσχάτως τέθηκε εκτός ρόστερ, έξι μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του.

Ο κυπριακός σύλλογος αφήνει ελεύθερο τον Ανσαφιράντ από την στιγμή που βρεθεί κλαμπ να συνεχίσει την καριέρα του με τον Άρη όπως προαναφέραμε να εξετάζει την περίπτωσή του κι έχοντας κατά νου πως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής διαθέτει και ελληνικό διαβατήριο (έχει παντρευτεί Ελληνίδα).

Σημειωτέων πως ο Ανσαριφάρντ βρίσκεται ενσωματωμένος με την αποστολή της Εθνικής ομάδας του Ιράν που την Τετάρτη (31/1) αντιμετωπίζει την Συρία στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κόπα Άφρικα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X