Η ΑΕΚ δίνει 3 εκατ.ευρώ για τον Λιούμπισιτς - Στα 5 εκατ.ευρώ οι αρχικές απαιτήσεις της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η ΑΕΚ δίνει 3 εκατ.ευρώ για τον Λιούμπισιτς - Στα 5 εκατ.ευρώ οι αρχικές απαιτήσεις της Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Photo Credits: INTIME

Ολα τα οικονομικά δεδομένα της διαπραγμάτευσης της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς και κάνει τα πάντα για να τον φέρει στην Αθήνα να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ.

Ο 24χρονος πολυδιάστατος χαφ που είχε κάνει τρομερά ματς με την Ένωση τον περασμένο Αύγουστο στα προκριματικά του Champions League, είναι ο βασικός στόχος της ΑΕΚ για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που τελειώνει αύριο βράδυ.

Επί της ουσίας έχουν επιβεβαιωθεί οι προχωρημένες επαφές μεταξύ των κλαμπ από κάθε πλευρά, παρότι η ΠΑΕ ΑΕΚ τηρεί στάση αναμονής και δεν επιβεβαιώνει ακόμη τίποτε.

Οι πληροφορίες από την Κροατία πάντως αναφέρουν ότι η ΑΕΚ προσφέρει 3 εκατ.ευρώ (συν μπόνους μέσα) με την κροατική ομάδα να έχει αρχικές απαιτήσεις να φτάνουν στα 5 εκατ.ευρώ.

Οι πληροφορίες από την Κροατία αναφέρουν ότι ο Λιούμπιτσιτς είναι θετικός στην προοπτική να πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ και να συνεχίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα την καριέρα του. Αυτό λοιπόν που απομένει να φανεί, είναι αν θα ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες της Ένωσης.

Ο Λιούμπισιτς φέτος έχει αγωνιστεί 27 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, έχοντας απολογισμό δύο γκολ και τέσσερις ασίστ. Κατά κύριο λόγο αγωνίζεται ως μέσος, επομένως αν αποκτηθεί θα προσφέρει μία έξτρα λύση στους χαφ για τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος είδε πρόσφατα να τραυματίζεται σοβαρά Νταμιάν Σιμάνσκι.

Πρέπει βέβαια να σημειωθεί, ότι τη φετινή σεζόν ο Λιούμπιτσιτς έχει παίξει σε πολλά ματς και ως αριστερός μπακ, που δεν είναι η αγαπημένη του θέση. Σημειώνεται ότι το συμβόλαιό του έχει ισχύ με τους Κροάτες μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X