Βόμβα: «Η ΑΕΚ σε προχωρημένες επαφές για την μεταγραφή του Λιούμπισιτς!»

Βόμβα: «Η ΑΕΚ σε προχωρημένες επαφές για την μεταγραφή του Λιούμπισιτς!»
Photo Credits: INTIME

Οι Κροάτες γράφουν πως η ΑΕΚ είναι σε ανοικτή γραμμή με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για την μεταγραφή του Ρομπέρτο Λιούμπισιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φέρεται να είναι κοντά στην απόκτηση του Ρομπέρτο Λιούμπισιτς, σύμφωνα με όσα γράφουν στην Κροατία!

Ο Κροάτης παικταράς για τα χαφ (παίζει και στο «6» και στο «8») είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ και γίνεται προσπάθεια να αποκτηθεί μέχρι αύριο βράδυ!

Ο Λιούμπισιτς έπαιξε και στα 2 ματς με την ΑΕΚ τον περασμένο Αύγουστο, στη Νέα Φιλαδέλφεια μάλιστα έκανε μεγάλο παιχνίδι και σκόραρε μάλιστα με τρομερή ενέργεια για το 0-2.

Ο Λιούμπισιτς φέτος έχει αγωνιστεί 27 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό δύο γκολ και τέσσερις ασίστ. Κατά κύριο λόγο αγωνίζεται ως μέσος, ωστόσο τη φετινή σεζόν έπαιξε και ως αριστερός μπακ. Το συμβόλαιο που έχει σε ισχύ με τους Κροάτες έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «germanijak.hr» αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι ο παίκτης της Ντινάμο Ζάγκρεμπ είναι πιθανό να φύγει άμεσα από την Κροατία και να ταξιδέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης. Αξίζει να αναφερθεί πως πρόκειται για το ίδιο Μέσο που είχε αποκαλύψει τη μεταγραφή του Ντομαγκόι Βίντα στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2022. Για την ώρα πάντως, από την πλευρά της ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνεται το κροατικό δημοσίευμα.

Βόμβα: «Η ΑΕΚ σε προχωρημένες επαφές για την μεταγραφή του Λιούμπισιτς!»

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα germanijak.hr: «ο Λιούμπισιτς μπορεί να φύγει από τη Ντιναμό» και στο ρεπορτάζ συμπληρώνεται πως «υπάρχουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ντιναμό και ΑΕΚ για την μεταγραφή του παίκτη και θα πρέπει να ολοκληρωθούν αύριο, γιατί στην Ελλάδα η μεταγραφική προθεσμία διαρκεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου τα μεσάνυχτα».

Στο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι «τις τελευταίες μέρες οι Έλληνες έχουν δείξει συγκεκριμένο ενδιαφέρον και προφανώς ο ίδιος ο Λιούμπισιτς δεν εναντιώνεται στο ενδεχόμενο να πάει στην Αθήνα, πράγμα που μπορεί να έχει εκπλήξει πολλούς. Επειδή ο Λιούμπισιτς ήρθε στη Ντιναμό πριν από ενάμιση χρόνο, τα πήγε καλά εδώ, έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα σκόραρε σε αυτή τη διοργάνωση. Ωστόσο, η φετινή σεζόν, όπως και για τη Ντιναμό, είναι ταραχώδης για τον Λιούμπιτσιτς, έπαιξε και αριστερό μπακ με τον Τζακίροβιτς, που δεν είναι η αγαπημένη του θέση και οι διακυμάνσεις στη φόρμα τον μετέτρεψαν σε ρεζέρβα».

Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξε ξανά κροατικό δημοσίευμα για τον 24χρονο πολυθεσίτη που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα χαφ, όσο και στην αριστερή πλευρά ως μπακ-χαφ. Ωστόσο η Ένωση άμεσα τότε προέβη σε διάψευση των όσων ανέφεραν οι Κροάτες.

Τις τελευταίες ώρες στην Κροατία το έχουν προχωρήσει και γράφουν ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αρκετές πιθανότητες ν’ αποκτήσουν τον παίκτη και ο 24χρονος να ταξιδέψει άμεσα για την Ελλάδα.

«Σε εξέλιξη προχωρημένες συζητήσεις της ΑΕΚ με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς. Και οι δυο πλευρές είναι αισιόδοξες ότι η μεταγραφή θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί», γράφεται.

 

Ο Λιούμπισιτς έχει συμβόλαιο με την Ντιναμό έως το καλοκαίρι του 2027. Παίζει στον άξονα, αλλά και αριστερό μπακ – χαφ. Στο ματς στη Φιλαδέλφεια είχε πετύχει το δεύτερο γκολ της Ντιναμό και ήταν αυτός που είχε κάνει το χέρι – πέναλτι από το οποίο βρήκε γκολ πρόκρισης η ΑΕΚ.

Στο παρελθόν ο Λιούμπισιτς αγωνιζόταν στην Αυστρία πριν μεταπηδήσει στο Ζάγκρεμπ. Με τη Ραπίντ Βιέννης έπαιξε συνολικά 40 φορές έχοντας πετύχει τέσσερα γκολ, ενώ το καλοκαίρι του 2022 πωλήθηκε στην Ντινάμο έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ. Στο ίδιο ύψος ανέρχεται και σήμερα η χρηματιστηριακή του αξία, σύμφωνα με το transfermarkt.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X