Παιχνίδια τακτικής από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ - «Απορρίφθηκε η πρόταση 3 εκατ. ευρώ της ΑΕΚ για Λιούμπισιτς»

Παιχνίδια τακτικής από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ - «Απορρίφθηκε η πρόταση 3 εκατ. ευρώ της ΑΕΚ για Λιούμπισιτς»
Photo Credits: INTIME

Νέο δημοσίευμα στην Κροατία για την ΑΕΚ και τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παιχνίδια τακτικής από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, κροατικά ΜΜΕ γράφουν ότι παρά την πρόταση πολλών εκατομμυρίων ευρώ από την ΑΕΚ για τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, η μεταγραφή χαλάει.

Συγκεκριμένα, η τελευταία ενημέρωση που έρχεται από την Κροατία και το sportske.jutarnji.hr, αναφέρει πως η Ντινάμο Ζάγκρεμπ είπε «όχι» σε πρόταση της Ενωσης ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ για τον 24χρονο μέσο.

Αναλυτικά γράφει «Η Ντιναμό απέρριψε την ΑΕΚ και ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς παραμένει στη Ντιναμό! Η ιστορία δεν ήταν καινούργια, πριν από περίπου τρεις εβδομάδες είχαμε γράψει ότι ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς θα μπορούσε να φύγει από την Ντιναμό στη χειμερινή αγορά. Αναφέραμε επίσης δύο συλλόγους στους οποίους θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του, η ΑΕΚ και η Λέτσε ήταν στο προσκήνιο. Ωστόσο, εκείνη τη στιγμή στη γαλάζια έδρα, δεν ενθουσιάστηκαν με την ιδέα να μείνουν χωρίς έναν παίκτη που πλήρωσαν 3 εκατομμύρια ευρώ στη Ραπίντ πριν από ενάμιση χρόνο.

Ο προπονητής Σεργκέι Γιακίροβιτς τον έβαλε στο ροτέισον, οπότε οι συζητήσεις για το συγκεκριμένο θέμα διακόπηκαν για λίγο. Αλλά στη συνέχεια, πριν από περίπου πέντε ή έξι ημέρες, η ιστορία για την αποχώρησή του επανήλθε και πάλι, η ΑΕΚ έδειξε επίσης συγκεκριμένο ενδιαφέρον. Ο παικτης έφτασε στο Μαξιμίρ ως μέσος, αλλά ο πρώην προπονητής Άντε Τσάτσιτς τον προώθησε ήδη στη θέση του αριστερού μπακ. Αν και έπαιξε καλά σε κάποια παιχνίδια σε αυτή τη θέση, κόντρα στην Τσέλσι σε εκείνη τη μεγάλη νίκη των Μπλε με 1:0 ήταν μάλιστα εξαιρετικός, δεν ικανοποιήθηκε με το ότι του άλλαξαν θέση.

Τώρα ήθελε να φύγει. Ορισμένες πηγές υποστηρίζουν ότι η ΑΕΚ προσέφερε στην Ντιναμό περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του. Ωστόσο, οι “μπλε” αποφάσισαν να τον κρατήσουν, προς μεγάλη χαρά του προπονητή Γιάκιροβιτς και του προπονητικού του επιτελείου».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X