Η θέση της ΑΕΚ για τη μεταγραφή Λιούμπισιτς!

Η θέση της ΑΕΚ για τη μεταγραφή Λιούμπισιτς!
Photo Credits: INTIME

Οι Κροάτες γράφουν ξανά για τον Ρομπέρτο Λιούμπισιτς και την ΑΕΚ, τι αναφέρει η ΠΑΕ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σενάριο που συνδέει την ΑΕΚ με τον Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς διατηρείται «ζωντανό» στην Κροατία.

Οι Κροάτες γράφουν σήμερα ότι ο 24χρονος είναι πολύ κοντά στο να προχωρήσει στην ΑΕΚ και μάλιστα η μεταγραφή μπορεί να ολοκληρωθεί και αύριο (31/01), την τελευταία μέρα των μεταγραφών στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι στην Ελλάδα. Ο Λιούμπισιτς φέτος έχει αγωνιστεί 27 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό δύο γκολ και τέσσερις ασίστ. Κατά κύριο λόγο αγωνίζεται ως μέσος, ωστόσο τη φετινή σεζόν έπαιξε και ως αριστερός μπακ.

Από τη μεριά της, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνει τα εν λόγω σενάρια και τις επόμενες ώρες θα φανεί αν υπάρχει βάση σε όσα λένε οι Κροάτες.

Τι γράφουν στην Κροατία για ΑΕΚ και Λιούμπιτσιτς

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα germanijak.hr: «ο Λιούμπισιτς μπορεί να φύγει από τη Ντιναμό» και στο ρεπορτάζ συμπληρώνεται πως «υπάρχουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ντιναμό και ΑΕΚ για την μεταγραφή του παίκτη και θα πρέπει να ολοκληρωθούν αύριο, γιατί στην Ελλάδα η μεταγραφική προθεσμία διαρκεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου τα μεσάνυχτα».

Στο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι «τις τελευταίες μέρες οι Έλληνες έχουν δείξει συγκεκριμένο ενδιαφέρον και προφανώς ο ίδιος ο Λιούμπισιτς δεν εναντιώνεται στο ενδεχόμενο να πάει στην Αθήνα, πράγμα που μπορεί να έχει εκπλήξει πολλούς. Επειδή ο Λιούμπισιτς ήρθε στη Ντιναμό πριν από ενάμιση χρόνο, τα πήγε καλά εδώ, έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα σκόραρε σε αυτή τη διοργάνωση. Ωστόσο, η φετινή σεζόν, όπως και για τη Ντιναμό, είναι ταραχώδης για τον Λιούμπιτσιτς, έπαιξε και αριστερό μπακ με τον Τζακίροβιτς, που δεν είναι η αγαπημένη του θέση και οι διακυμάνσεις στη φόρμα τον μετέτρεψαν σε ρεζέρβα».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X