Το «Πινέδα- Βέρμπιτς», το «Τάϊσον – Μπακασέτας» και η παράνοια

Το «Πινέδα- Βέρμπιτς», το «Τάϊσον – Μπακασέτας» και η παράνοια

Ο Γκρανκάσας βλέπει παρόμοιες φάσεις με διαφορετικά μέτρα και σταθμά και συσπείρωση των τριών απέναντι στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κοιτάξτε τώρα ένα περίεργο. Από τα πολλά βέβαια… Αλλά ας μείνουμε σε αυτό. Μετά από το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, ενώθηκαν και οι τρεις (στην πολεμική κατά της ΑΕΚ είναι ενωμένοι επικοινωνιακά άλλωστε) και μιλούσαν για μεγάλη εύνοια στην Ένωση, εστιάζοντας στην φάση του Πινέδα με τον Βέρμπιτς. Μια φάση που την είδαμε πεντακόσες φορές αναλυτικά και στο τέλος εκτός από το θέατρο του Βέρμπιτς, αυτό που φαίνεται είναι ότι έστω στο τσακ, ο Πινέδα απέφυγε και την επαφή με τον παίκτη του Παναθηναϊκού.

Αυτή λοιπόν ήταν μια φάση στην οποία ευνοήθηκε φουλ η ΑΕΚ σύμφωνα επαναλαμβάνουμε, με τους αρθρογράφους που εκφράζουν άμεσα την γραμμή και των τριών αντιπάλων της ομάδας μας για το πρωτάθλημα.

Θέατρο μεν, υπήρξε επαφή δε

Και χθες γίνεται αυτή η φάση του πέναλτι που πήρε ο Παναθηναϊκός. Με το θέατρο μεν του Μπακασέτα, που μπήκε στο πνεύμα πολύ γρήγορα. Δηλαδή στο πνεύμα της ομάδας που μπαίνει στο γήπεδο όχι για να φτιάξει φάσεις, αλλά για να πάρει πέναλτι. Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός και πλέον έχει αρχίσει να γίνεται πάρα πολύ εκνευριστικό. Στην Τούμπα πάλι έπεφταν σε κάθε επαφή σα να τους έχεις κάνει ηλεκτροσόκ. Μη το ξεχνάμε κι αυτό.

Ωστόσο στην φάση του Μπακασέτα υπήρξε μια επαφή. Μια επαφή που προκλήθηκε με το πόδι του Τάισον να φαίνεται αρχικά να πηγαίνει με δύναμη για πάτημα πάνω στον παίκτη του Παναθηναϊκού. Ο Βραζιλιάνος πήγε τελευταία στιγμή να το αποφύγει, αλλά τελικά δεν απέφυγε την επαφή. Αδύναμη μεν, αλλά υπήρξε. Αν δεν μας έδιναν πέναλτι εμάς σε αυτή την φάση θα φωνάζαμε. Αλλά για το θέατρο δεν υπάρχει επίσης καμιά αμφιβολία. Σε κάθε περίπτωση όμως η αφορμή υπήρξε.

Ο ΠΑΟΚ ξέφυγε και πάλι

Έρχονται λοιπόν τώρα οι του ΠΑΟΚ και παραπονιούνται πως δεν υπήρξε πέναλτι και με αφορμή αυτό γίνεται όλη η μεγάλη φασαρία για την διαιτησία ευρύτερα. Με γνώμονα μάλιστα το τι θα γίνει στην συνέχεια. Μέχρι και θέμα Φρόιντφελντ σήκωσε ο ΠΑΟΚ, που για μια ακόμη φορά δείχνει πως στα πλαίσια του να ικανοποιήσει το μέσα του, μπορεί άνετα να δημιουργεί θέματα που εξυπηρετούν τις δυνάμεις που επιδιώκουν το χάος και την κυριαρχία τους μέσα σε αυτό, που έλεγε και η πρόσφατη ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Πως γίνεται λοιπόν ρε παιδιά ο Παναθηναϊκός να αδικήθηκε στην φάση του Πινέδα με τον Βέρμπιτς σύμφωνα με όσα λέγατε και γράφατε, αλλά να μην ήταν πέναλτι και μάλιστα να ήταν και μεγάλη «μαϊμού«, αυτό στο μαρκάρισμα του Τάισον στον Μπακασέτα; Πως γίνεται αυτό μπορούν να μας εξηγήσουν; Να σπεύσουν να στηρίξουν Παναθηναϊκό δηλαδή σε βάρος της ΑΕΚ, ταυτόχρονα να ταυτιστούν με την προπαγάνδα του Ολυμπιακού για μια τέτοια φάση και σε αυτή που αφορούσε τους ίδιους και ήταν σίγουρα περισσότερο πέναλτι, να λένε «μαϊμού πέναλτι, στημένος ο διαιτητής».

Το πρόβλημα τους είναι η ΑΕΚ

Πρέπει η επικοινωνία και η προπαγάνδα που είναι πάντα μέρος της στην Ελλάδα να έχει τουλάχιστον μια σειρά. Να μην εκτίθεσαι μέσα σε δέκα μέρες τόσο πολύ. Άκου ήταν πέναλτι του Πινέδα στον Βέρμπιτς και ευνοήθηκε η ΑΕΚ, αλλά δεν ήταν του Τάισον στον Μπακασέτα… Τρελαίνονται και οι τρελοί.

Και φυσικά, άρθρο την επομένη του αγώνα στην ιστοσελίδα που δίνει το στίγμα για την προπαγάνδα του Ολυμπιακού, το δικαιώνει τον ΠΑΟΚ όχι για το πέναλτι του Μπακασέτα (είναι κι ο Παναθηναϊκός στην μέση βλέπετε) αλλά για όλα τα υπόλοιπα και καλεί τους Θεσσαλονικείς να συσπειρωθούν μαζί τους και με τον Παναθηναϊκό για να γίνουν αλλαγές στην ΚΕΔ… Την ΑΕΚ βέβαια δεν θα την καλούσαν ποτέ. Γιατί η ΑΕΚ είναι ο αντίπαλος τους. Τους άλλους δύο τους έχουν για να τους διαχειρίζονται ανάλογα με την περίσταση και γνώμονα το πως και μέσω αυτών, μπορούν να κάνουν ζημιά στην ΑΕΚ.

Ο Γκρανκάσας

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X