Η ΑΕΚ δουλεύει για σημαντική μεταγραφική ενίσχυση στη μεσαία γραμμή!

Η ΑΕΚ δουλεύει για σημαντική μεταγραφική ενίσχυση στη μεσαία γραμμή!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ψάχνεται για μία μεταγραφή στη μεσαία γραμμή στο φινάλε της χειμερινής περιόδου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ψάχνεται και δουλεύει για την ενίσχυσή της στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου στη μεσαία γραμμή, όπως αποκάλυψε την Κυριακή η εκπομπή «ΑΕΚ Talk» στο ENWSI TV και απ’ ό,τι φαίνεται η υπόθεση αυτή δεν συνδέεται με τον τραυματισμό του Νταμιάν Σιμάνσκι.

Πάμε, όμως, να τα πάρουμε από την αρχή… Η ΑΕΚ κινείται για χαφ. Τις τελευταίες ώρες στην Ένωση υπάρχει έντονη κινητικότητα για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή στη μεσαία γραμμή. Και αυτό μολονότι από πλευράς των «κιτρινόμαυρων» δεν επιβεβαιώνεται το οτιδήποτε και από την ενημέρωση φαίνεται να μη υπάρχει κάτι. Και εδώ μπαίνει το «ωστόσο». Και εξηγούμε…

Καλά πληροφορημένες πηγές του enwsi.gr, ωστόσο, αναφέρουν πως η ΑΕΚ κινείται για μία μεγάλη μεταγραφή που κατά πιθανότητα θα αφορά τη μεσαία γραμμή.

Η ΑΕΚ δουλεύει για σημαντική μεταγραφική ενίσχυση στη μεσαία γραμμή!

Η προσπάθεια της ΑΕΚ να κάνει την κίνηση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν δίνει αυτήν τη στιγμή κάποιο στοιχείο περισσότερο, όμως όλα δείχνουν πως στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες.

ΑΕΚ: Ο Σιμάνσκι μένει εκτός για τις επόμενες τέσσερις με έξι εβδομάδες! | Gazzetta

Να σημειώσουμε, πάντως, ξανά ότι η υπόθεση ενίσχυσης στα χαφ δεν συνδέεται με τον Σιμάνσκι και τον τραυματισμό του που θα τον κρατήσει από τέσσερις έως έξι εβδομάδες εκτός. Αντίθετα πρόκειται για μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που δουλεύεται από πλευράς ΑΕΚ καιρό. Είναι ποδοσφαιριστής που αν και εφόσον έρθει, θα μπει άμεσα στην ομάδα για να κάνει τη διαφορά εδώ και τώρα, αλλά και στο εγγύς μέλλον. Και αυτό θα φανεί, όταν θα γίνει αυτή η κίνηση.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X