Ρεχάγκελ: «Με εντυπωσιάζει το ενδιαφέρον των παιδιών για την επιτυχία του Euro 2004, κερδίσαμε τον νεαρό Ρονάλντο»

Ρεχάγκελ: «Με εντυπωσιάζει το ενδιαφέρον των παιδιών για την επιτυχία του Euro 2004, κερδίσαμε τον νεαρό Ρονάλντο»
Photo Credits: INTIME

Ο Ότο Ρεχάγκελ βρέθηκε στην Ελλάδα και στο πλαίσιο βράβευσή του αναφέρθηκε στις μνήμες του 20 χρόνια μετά την κατάκτηση του Euro 2004

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησε ο Ότο Ρεχάγκελ στο πλαίσιο βράβευσής του στην Ελλάδα, με τον Γερμανό θρύλο των πάγκων να αναφέρεται στην επιτυχία του Euro 2004.

Παράλληλα, στάθηκε στη χαρά που του δίνει να ενδιαφέρονται για το αθλητικό παρελθόν της χώρας τους νέα παιδιά, με την πλειοψηφία να μην έχει γεννηθεί καν πριν 20 χρόνια, όταν η “γαλανόλευκη” πέτυχε τον άθλο της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ενώ δεν παρέλειψε να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρεχάγκελ στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για τις αναμνήσεις του που επιστρέφουν κάθε φορά που βρίσκεται στην Ελλάδα: «Έρχομαι ευχάριστα πάντα στην Ελλάδα, αλλά πάντα με εντυπωσιάζει μετά από τόσα χρόνια που και τα νέα παιδιά ακόμα ενδιαφέρονται για εκείνη την επιτυχία και θέλουν να μας δούνε. Πάντα συμβαίνει αυτό, όχι όταν συναντιόμαστε μόνο με τα παιδιά (πρώην παίκτες του στην Εθνική), γιατί είχαμε μία μοναδική επιτυχία».

Για το τι θυμάται 20 χρόνια μετά: «Μέχρι εκείνο τον καιρό η Ελλάδα δεν υπήρχε στον ποδοσφαιρικό χάρτη και αιφνιδίασε όλη την Ευρώπη η επιτυχία μας. Ήταν όλο κάτι το ιδιαίτερο. Πρέπει να σκεφτούμε ότι κερδίσαμε τον νεαρό Ρονάλντο με όλους τους σούπερ σταρ της Πορτογαλίας, της Τσεχίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας και αυτό εντυπωσίασε όλους τους ειδικούς».


AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X