NBA: Οι Μπουλς έφυγαν αλώβητοι από την έδρα των Μπλέιζερς!

NBA: Οι Μπουλς έφυγαν αλώβητοι από την έδρα των Μπλέιζερς!
Photo Credits: INTIME

Οι Σικάγο Μπουλς άντεξαν στην πίεση των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και έφυγαν νικητές από το Όρεγκον, επικρατώντας με 96-104

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Σικάγο Μπουλς πήρα από το ξεκίνημα το προβάδισμα και έκλεισαν το πρώτο δωδεκάλεπτο στο 23-26, με τους «Ταύρους» να συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό και στη δεύτερη περίοδο αυξάνοντας το προβάδισμά τους στο +11 (42-53).

Στο τρίτο δωδεκάλεπτο, όμως οι Μπλέιζερς έκαναν την αντεπίθεσή τους και με επί μέρους 33-23, μείωσαν στην ελάχιστη διαφορά (75-76), μετατρέποντας σε θρίλερ το φινάλε της αναμέτρησης.

Οι Μπουλς συνέχισαν να έχουν το προβάδισμα, όμως οι Μπλέιζερς ήταν κοντά στο σκορ μέχρι το φινάλε δυσκολεύοντας αρκετά τους «Ταύρους», που άντεξαν στο τέλος και έφυγαν από το Πόρτλαντ με ένα μεγάλο διπλό.

Πρώτος σκόρερ για τους Μπουλς ήταν ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν που είχε 20 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ, με τον Τζεράμι Γκραντ να ξεχωρίζει για τους Μπλέιζερς με 24 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X