ΝΒΑ: Οι Χοκς πήραν το... θρίλερ κόντρα στους Ράπτορς με απίθανο κάρφωμα του Μπέι (VIDEO)

ΝΒΑ: Οι Χοκς πήραν το... θρίλερ κόντρα στους Ράπτορς με απίθανο κάρφωμα του Μπέι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Σε ένα ματς με... τρελό φινάλε, οι Ατλάντα Χοκς λύγισαν τους Τορόντο Ράπτορς (126-125), με απίθανο κάρφωμα του Σαντίκ Μπέι στο τελευταίο δευτερόλεπτο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι δύο ομάδες πρόσφεραν από το ξεκίνημα ένα αμφίρροπο ντέρμπι, αφού σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης βρίσκονταν κοντά στο σκορ, με τα τελευταία λεπτά να εξελίσσονται σε θρίλερ.

Οι Ράπτορς στα 8 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη με καλάθι του Σκότι Μπαρνς, πήραν προβάδισμα με 124-125, όμως στην τελευταία επίθεση των Χοκς, ο Τρε Γιάνγκ αστόχησε λέι απ, όμως ο Σαντίκ Μπέι δείχνοντας τρομερή αντίληψη με putback κάρφωμα χάρισε τη νίκη στα «Γεράκια».

Ο Τρε Γιάνγκ ήταν ο πρώτος σκόρερ των Ατλάντα Χοκς με 30 πόντους και 12 ασίστ, όμως ο μεγάλος ήρωας των γηπεδούχων ήταν ο Μπέι που ολοκλήρωσε το ματς έχοντας 26 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Για τους Τορόντο Ράπτορς ξεχώρισε ο Τζόρνταν Νουόρα που είχε 24 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ, με τον Σκότι Μπαρνς να ακολουθεί με 24 πόντους, 4 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X