Super League: Λίγος ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ με Ντεσπόντοφ (2-1) κράτησε την πρωτιά

Super League: Λίγος ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ με Ντεσπόντοφ (2-1) κράτησε την πρωτιά
Photo Credits: INTIME

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κακός ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ το εκμεταλλεύτηκε και πήρε το ντέρμπι με 2-1 και έμεινε στην πρώτη θέση της Super League.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης με κεφαλιά βρήκε δίχτυα στο 8’ από φάουλ του Μουργκ, ωστόσο ο Έλληνας στόπερ ήταν εκτεθειμένος και το γκολ ακυρώθηκε με τη χρήση των γραμμών. Τέσσερα λεπτά αργότερα, όμως, σε αντεπίθεση τριών εναντίον δύο έπειτα από λάθος του Αϊτόρ, ο Ντεσπόντοφ πήρε την πάσα του Τάισον και με δεξί διαγώνιο σουτ νίκησε τον Ντραγκόφσκι για το 1-0.

Προσπαθώντας να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, ο Τερίμ προχώρησε σε τριπλή αλλαγή στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, ανακατεύοντας την τράπουλα. Και ανταμείφθηκε άμεσα. Ο Μπακασέτας έπεσε εντός περιοχής, με τον Ροχίτ Σάγκι να κάνει on field review έπειτα από παρέμβαση του VARίστα συμπατριώτη του Τομ-Χάραλντ Χάγκεν. Ο παθών ανέλαβε την εκτέλεση για το 1-1 με το πρώτο εν Ελλάδι γκολ του με το «τριφύλλι».

Στο 56’, όμως, ο Τάισον έκανε την κούρσα και το γύρισμα από τα αριστερά, ο Τόμας άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια και ο Ντεσπόντοφ πλάσαρε με την άνεσή του τον Ντραγκόφσκι για το γρήγορο 2-1.

Το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους, ο ΠΑΟΚ κράτησε τη νίκη και βρέθηκε μόνος του στην κορυφή της κατάταξης, δυο βαθμούς μπροστά από την ΑΕΚ, τρεις από τον Παναθηναϊκό και έξι από τον Ολυμπιακό, κερδίζοντας το πρώτο από τα τρία διαδοχικά ντέρμπι που έχει να δώσει στην Τούμπα ως το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X