Τρομερό ξύλο και χάος στο Γουέστ Μπρομ - Γουλβς! (VIDEO)

Τρομερό ξύλο και χάος στο Γουέστ Μπρομ - Γουλβς! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Σκηνές χουλιγκανισμού που είχαν εκλείψει από τα αγγλικά γήπεδο είχαμε στην αναμέτρηση της Γουέστ Μπρομ με την Γουλβς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άγρια επεισόδια και συμπλοκές στις εξέδρες του «Χόθορνς» στην αναμέτρηση της Γουέστ Μπρομ με την Γουλβς για το Κύπελλο Αγγλίας, που διεκόπη για πάνω από μισή ώρα.

Σκηνές χουλιγκανισμού που είχαν εκλείψει από τα αγγλικά γήπεδο είχαμε στην αναμέτρηση της Γουέστ Μπρομ με την Γουλβς. Λίγο μετά το δεύτερο γκολ των «λύκων», στις εξέδρες του Χόθορνς ξέσπασαν άγρια επεισόδια, με συμπλοκές ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, ανταλλαγή αντικειμένων, ενώ κάποιοι εξ’ αυτών μπήκαν και στον αγωνιστικό χώρο!

Η αστυνομία δεν κατάφερε να επιβάλλει την τάξη, ενώ για να ηρεμήσουν τα πνεύματα επιστρατεύτηκαν οι οπαδοί των δύο ομάδων.

Η αναμέτρηση διεκόπη για 34 λεπτά μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα και έληξε τελικά χωρίς να σημειωθεί άλλο τέρμα (0-2 υπέρ της Γουλβς), με την παραδοσιακή κόντρα των δύο ομάδων να φέρνει έντονες σκηνές βίας και μέσα στο γήπεδο, μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X