Λεβερκούζεν: Αισιοδοξία πως θα κρατήσει τον Αλόνσο και την νέα σεζόν

Λεβερκούζεν: Αισιοδοξία πως θα κρατήσει τον Αλόνσο και την νέα σεζόν
Photo Credits: INTIME

Παρά το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ, η Μπάγερ Λεβερκούζεν φαίνεται πως πιστεύει ότι θα κρατήσει τον Τσάμπι Αλόνσο και την επόμενη σεζόν στον πάγκο της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν παρουσιάζεται αισιόδοξη πως θα καταφέρει να κρατήσει τον Τσάμπι Αλόνσο και την επόμενη χρονιά παρά τον ενδιαφέρον της Λίβερπουλ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από την Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι, μετά από παρουσία 8 χρόνων στον πάγκο των Reds. Την ίδια ώρα τα δημοσιεύματα για τον αντικαταστάτη του Γερμανού δίνουν και παίρνουν, με τον Τσάμπι Αλόνσο να εμφανίζεται πρώτο φαβορί για να διαδεχθεί τον Γιούργκεν Κλοπ στο «Άνφιλντ». Σύμφωνα ωστόσο με γερμανικό δημοσίευμα, στις τάξεις της Μπάγερ Λεβερκούζεν επικρατεί μεγάλη αισιοδοξία ότι ο Ισπανός τεχνικός θα συνεχίσει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν, παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον των reds.

Στο στρατόπεδο της γερμανικής ομάδας πιστεύουν ότι ο Αλόνσο θα θελήσει να «μαζέψει» περισσότερη εμπειρία και να χτίσει ένα πιο «βαρύ» βιογραφικό πριν κάνει το μεγάλο άλμα και αναλάβει ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X