Η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ματς με τον ΟΦΗ (ΦΩΤΟ)

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ματς με τον ΟΦΗ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Δείτε τους παίκτες που επέλεξε ο Ματίας Αλμέιδα για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται σε λίγη ώρα τον ΟΦΗ στην Νέα Φιλαδέλφεια και θέλει μόνο νίκη για να περιμένει το βράδυ τα νεότερα από το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό για να δει που θα βρίσκεται στο τέλος της αγωνιστικής.

Σε ακόμη ένα ματς ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα έχει προβλήματα. Δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Ρότα και στους τραυματίες Γκαρσία, Γαλανόπουλο και Αθανασιάδη, ενώ εκτός είναι και οι διεθνείς Μουκουντί, Χατζισαφί, Ζίνι. Στα θετικά το γεγονός ότι ο Σιντιμπέ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε, έβγαλε δυο προπονήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Αργεντινού προπονητή.

Κάτω από τα δοκάρια είναι ο Στάνκοβιτς, ενώ στα στόπερ θα παίξουν οι Βίντα και Κάλενς. Ο Πήλιος στο αριστερό άκρο και ο Ραντόνια δεξιά στην άμυνα.

Στα χαφ παραμένουν Γιόνσον και Πινέδα, δεξιά ο Άμραμπατ και αριστερά ο Γκατσίνοβιτς.

Στην επίθεση ο Τσούμπερ θα ξεκινήσει σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Έκι Πόνσε, όπως και στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Στον πάγκο είναι οι: Θεοχάρης, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Μάνταλος, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Ελίασον, Πισάρο και Φερνάντες.

Δείτε την ενδεκάδα της ΑΕΚ:

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X