ΜακΡέι: «Νιώθουμε πιο άνετα στο σύστημα του Ζούρου»

ΜακΡέι: «Νιώθουμε πιο άνετα στο σύστημα του Ζούρου»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο Τζόρνταν ΜακΡέι μετά τη νίκη της ΑΕΚ Βetsson στην Καρδίτσα, τι είπε για τον Ηλία Ζούρο

Ο ηγέτης της ΑΕΚ, Τζόρνταν ΜακΡέι, περιέγραψε στο Sportal το τελευταίο διήμερο στα ενδότερα της ομάδας, παραδέχτηκε πως το νέο σύστημα που έφερε ο Ηλίας Ζούρος ταιριάζει καλύτερα σε όλους τους παίκτες και έδωσε το σύνθημα για το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Χάποελ Χολόν, στην Ουγγαρία.

Ο βασικός στόχος της ΑΕΚ στο παιχνίδι κόντρα στην Καρδίτσα, στο κλειστό «Γ.Μπουρούσης» ήταν η επιστροφή στις νίκες. Η Ένωση δεν είχε καταφέρει να γευτεί τη χαρά της επιτυχίας στα προηγούμενα 4 παιχνίδια του τελευταίου μήνα και έτσι η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα ήταν μονόδρομος.

Σε μια συνθήκη αρκετά διαφορετική για τους «κιτρινόμαυρους». Με νέο προπονητή, τον Ηλία Ζούρο, που προσπάθησε να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του το τελευταίο διήμερο. Και το κατάφερε, με την ΑΕΚ να παίρνει αυτό που θέλει στην Θεσσαλία, βγάζοντας διαφορετικούς πρωταγωνιστές στο παρκέ την κρίσιμη ώρα.

Ένας εξ αυτών ήταν και ο Τζόρνταν ΜακΡέι, που αποτελεί τη σταθερά της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Ο χαρισματικός σκόρερ έδωσε λύσεις με την παρουσία του, ενώ η ηγετική επιρροή του μέσα στο σύνολο έπαιξε τον ρόλο της προκειμένου να μείνει το γκρουπ ενωμένο σε μια δύσκολη κατάσταση.

Άπαντες άλλωστε γνώριζαν την περίσταση και το διακύβευμα του αγώνα στην Καρδίτσα, με την αντίδραση να έρχεται. «Δεν υπήρχε παραπάνω πίεση σε μένα», παραδέχτηκε χωρίς περιστροφές στο Sportal ο έμπειρος άσος, για να προσθέσει. «Ξέραμε ότι είχαμε χάσει κάποια παιχνίδια που θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει. Ξέραμε ότι πήγαμε στην Καρδίτσα με νέο προπονητή και όλοι γνώριζαν τι έπρεπε να κάνουν. Θέλαμε να κάνουμε νέα αρχή στη σεζόν και τα καταφέραμε».

Ο χρόνος για αλλαγές ήταν ελάχιστος στα ενδότερα της ΑΕΚ, όμως οι τελευταίες δύο μέρες ήταν έντονες και έφεραν τα πρώτα αποτελέσματα. Κάτι που δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει και ο πρώην NBAer.

«Αυτό που παρατηρήσαμε ως διαφορά είναι το spacing στο παιχνίδι μας και οι αποστάσεις μας, αλλά και το γεγονός πως περισσότεροι παίκτες παίρνουν ευκαιρίες να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα. Αν είσαι καλός στο drive, θα κάνεις drive. Αν είσαι σουτέρ, θα σουτάρεις. Έτσι κάποιοι παίκτες κάνουν συγκεκριμένα πράγματα», ανέφερε επί του θέματος λίγο πριν η κουβέντα πάει στο σύστημα που θέλει να περάσει ο Ηλίας Ζούρος στους παίκτες του.

Διαβάστε περισσότερα

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X