Κάνει τούρμπο την ΑΕΚ στο 2.25 ο Πόνσε!

Κάνει τούρμπο την ΑΕΚ στο 2.25 ο Πόνσε!
Photo Credits: INTIME

Μετά την καταπληκτική εμφάνιση και την εμφατική πεντάρα στο Περιστέρι, η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια (16:00).

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την καταπληκτική εμφάνιση και την εμφατική πεντάρα στο Περιστέρι, η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια (16:00) με μοναδικό στόχο τη νίκη και το νέο… μήνυμα!

Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα έβγαλε αντίδραση στο ματς με τον Ατρόμητο και το εκκωφαντικό 5-0 κόντρα σε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στο πρωτάθλημα έδειξε σε όλους πως η ΑΕΚ είναι έτοιμη να κυριαρχήσει στο δεύτερο – και πιο κρίσιμο – κομμάτι της σεζόν. Η επίθεση πετούσε… φωτιές, ο Έκι Πόνσε «ξύπνησε» με χατ τρικ, η άμυνα λειτούργησε όπως έπρεπε και η «Ένωση» πήρε φόρα για ένα απαραίτητο σερί νικών.

H ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ (16:00) για την 20η αγωνιστική της Super League και είναι έτοιμη για ακόμα μία μεγάλη και σημαντική νίκη. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται τουλάχιστον δύο σκαλιά πιο πάνω σε ποιοτικό επίπεδο και πως η ΑΕΚ μπορεί να κυριαρχήσει από το 1ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης. Η νίκη των γηπεδούχων από το πρώτο ημίχρονο προσφέρεται σε απόδοση 1.73.

Mε φόρα και ρυθμό από την πεντάρα στο Περιστέρι, η ΑΕΚ θα μπει στο γήπεδο με το μαχαίρι στα δόντια, έτοιμη να επιβάλλει τον ρυθμό της και να διαλύσει κάθε αμυντικό πλάνο του ΟΦΗ. Οι Κρητικοί δεν διαθέτουν σταθερότητα στην αμυντική τους γραμμή, η «Ένωση» θα εγκατασταθεί από νωρίς στην περιοχή των φιλοξενούμενων και το ενδεχόμενο να σκοράρει μέχρι το 30ο λεπτό συνοδεύεται με απόδοση 2.40.

Το «focus» στο επιθετικό κομμάτι «κυκλώνει» στο όνομα του Έκι Πόνσε. Ο Αργεντίνος φορ «ξεμπούκωσε» με το τρομερό χατ τρικ στο Περιστέρι και η απουσία του Λιβάι Γκαρσία θα τον φέρει ξανά στην κορυφή της επίθεσης, έτοιμο να κυριαρχήσει και κόντρα στον ΟΦΗ. Ο συνδυασμός της νίκης της ΑΕΚ με γκολ από τον έμπειρο επιθετικό βρίσκεται σε απόδοση 2.25.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X