Τι έκανε η ΑΕΚ στον α' γύρο κόντρα στον ΟΦΗ (VIDEO)

Τι έκανε η ΑΕΚ στον α' γύρο κόντρα στον ΟΦΗ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στην πρώτη και μοναδική της ήττα στη Super League υποχρέωσε την ΑΕΚ ο ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην πρώτη και μοναδική της ήττα στη Super League υποχρέωσε την ΑΕΚ ο ΟΦΗ, ο οποίος επιβλήθηκε με 2-0 στο Ηράκλειο.

Με ένα πολύ γρήγορο γκολ ξεκίνησε το ματς στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Μόλις στο 5o λεπτό από σέντρα του Μπάκιτς, ο Λουϊς Φελίπε με πολύ δυνατό πάτημα και άλμα, έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Στάνκοβιτς.

Για ακόμα μία φορά η ΑΕΚ βρισκόταν πίσω στο σκορ και είχε ένα… βουνό να ανέβει, αν αναλογιστεί κανείς και τις πολλές απουσίες, αλλά και το γεγονός ότι ο προπονητής της αποφάσισε να κάνει rotation ενόψει Ευρώπης. Και δεν έφταναν όλα τα προβλήματα εκτός έμεινε την τελευταία στιγμή λόγω αδιαθεσίας και ο Πέτρος Μάνταλος, που θα ξεκινούσε βασικός.

Πάντως, παρά την κακή βραδιά των περισσότερων παικτών της, ο Τσούμπερ απείλησε δις με σουτ στο 9′ και το 21′ που πέρασαν άουτ. Το δεύτερο, μάλιστα, κατέληξε δίπλα από το δοκάρι του Μπάουμαν. Η Ένωση είχε ακόμη μια καλή στιγμή στο 26’, αλλά το σουτ του Πισάρο ήταν αδύναμο.

Στο 33′ ο Πισάρο βρήκε με κάθετη πάσα τον Μοχαμάντι, εκείνος μπήκε στην περιοχή και σούταρε από διαγώνια θέση, ωστόσο ο Μπάουμαν απομάκρυνε με τα πόδια. Στο 40′, μετά την εκτέλεση του κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Τσούμπερ, ο οποίος έκανε αμέσως το σουτ εν κινήσει, με την μπάλα να περνά άουτ.

Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ελβετός απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και σούταρε εκτός περιοχής, αλλά το σουτ του κατέληξε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

Στο 48′, πάλι σε κεφαλιά του Λουϊς Φελίπε, ο Στάνκοβιτς πραγματοποίησε μια πάρα πολύ δύσκολη απόκρουση και έτσι απέτρεψε στους γηπεδούχους να ξεκινήσουν και το δεύτερο μέρος όπως το πρώτο.

Καθώς τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για την ομάδα τους, ο Αλμέιδα έριξε στο ματς τους Αραούχο, Πόνσε, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα και Ζίνι μεταξύ 61′ και 67′. Έτσι, οι νταμπλούχοι απέκτησαν την ποιότητα που τους έλειπε και άρχισαν να πολιορκούν την περιοχή του Μπάουμαν, χωρίς όμως να δημιουργήσουν κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία.

Η πρώτη τελική για τον «δικέφαλο» στην επανάληψη ήρθε στο 80′, με το σουτ του Πινέδα που κόντραρε, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Μπάουμαν απέκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση φάουλ του Γκατσίνοβιτς.

Η άμυνα των γηπεδούχων με ηγέτη τον Πραξιτέλη Βούρο, κατάφερνε εύκολα να κρατήσει μακριά τους κινδύνους. Αντίθετα, με μία υποδειγματική αντεπίθεση ο ΟΦΗ «καθάρισε» το ματς στο 83′. Μια φάση που ξεκίνησε από τον Έλληνα στόπερ να περνά την μπάλα στον Αμπάντα, αυτόν με τη σειρά του να βγάζει έξοχη κάθετη στον Ντίκο, ο οποίος πρόλαβε τον Στάνκοβιτς και σημείωσε το 2-0.


Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X