Copa Africa: Η Νιγηρία απέκλεισε (2-0) το Καμερούν και πάει να βρει την Ανγκόλα του Ζίνι - Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Μουκουντί (VIDEO)

Copa Africa: Η Νιγηρία απέκλεισε (2-0) το Καμερούν και πάει να βρει την Ανγκόλα του Ζίνι - Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Μουκουντί (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Αποκλεισμός για το Καμερούν του Αρόλντ Μουκουντί από τη Νιγηρία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χάρη σε δύο γκολ του Αντεμόλα Λούκμαν, (36′ – 90′), η Νιγηρία επικράτησε του Καμερούν με 2-0 και πέρασε στην επόμενη φάση του Copa Africa. Μεγάλο λάθος του τερματοφύλακα του Καμερούν στο πρώτο γκολ, καθώς του φεύγει η μπάλα από τα χέρια, ενώ αρχικά έχει σώσει το σουτ.

Επιστρέφει άμεσα στην ΑΕΚ ο Αρόλντ Μουκουντί, ο οποίος δεν αγωνίστηκε καθόλου στον αποκλεισμό της χώρας του.

Μετά από αυτή την πρόκριση, η Νιγηρία θα βρει στους «8» την Ανγκόλα του Ζίνι, η οποία απέκλεισε στους «16» τη Ναμίμπια με σκορ 3-0, με τον παικταρά της ΑΕΚ να αγωνίζεται για 20 λεπτά στην αναμέτρηση.

Ο Λούκμαν σε μία πολύ καλή αντεπίθεση άνοιξε το σκορ στο 36ο λεπτό και στο 90ο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και «κλείδωσε» τη νίκη για τη Νιγηρία.

Δείτε το 1-0

Δείτε το 2-0:

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X