Ζούρος: «Σιγά-σιγά μέσα από τη διαδικασία θα γνωριστούμε και θα βελτιωθούμε»

Εικόνες από το Καρδίτσα - ΑΕΚ Betsson
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο Ηλίας Ζούρος για την νίκη της ΑΕΚ Betsson κόντρα στην Καρδίτσα στο ντεμπούτο του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο

Ο Ηλίας Ζούρος εμφανίστηκε ικανοποιημένος που το ντεμπούτο του, στον πάγκο της ΑΕΚ, συνδυάστηκε με νίκη μέσα στην Καρδίτσα με 95-86 για τη 16η αγωνιστική της Basket League.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου στο τέλος του αγώνα, σχολίασε τα εξής: «Θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στους προπονητές, γιατί για εμάς ήταν σημαντική νίκη. Σημαντική για λόγους ψυχολογικούς, για λόγους βαθμολογικούς, γιατί κάθε στραβοπάτημα τώρα είναι πολύ σημαντικό για κάθε ομάδα».

«Δεν μπορώ να πω πολλά για το παιχνίδι, γιατί δεν πρόλαβα να γνωρίσω και δεν γνωρίζω την ομάδα. Σιγά-σιγά, μέσα από τη διαδικασία, θα γνωριστούμε, θα βελτιωθούμε. Απλά θέλω η ομάδα να παλεύει σε όλα τα παιχνίδια, να βελτιωθούμε στα κομμάτια που χρειαζόμαστε βελτίωση, ειδικά στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα σήμερα σε κάποια κομμάτια», είπε ακόμη ο Ζούρος

«Συγχαρητήρια στον κόσμο μας. Πάρα πολλά συγχαρητήρια. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Τους χρειαζόμαστε δίπλα μας και τώρα συνεχίζουμε. Πάμε για το επόμενο παιχνίδι, του BCL. Στόχος μας, είναι να μπορέσουμε να κερδίσουμε εκτός έδρας. Αυτό θα μας βοηθήσει στο να κερδίζουμε χρόνο και να βελτιωνόμαστε», επισήμανε ο τεχνικός της ΑΕΚ ΚΑΙ κατέληξε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Καρδίτσας. Στον κόσμο. Ήταν πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Είναι πολύ ωραίο να βλέπουμε κόσμο στο γήπεδο και μικρά παιδιά. Συγχαρητήρια και για την πορεία που είχε η Καρδίτσα μέχρι σήμερα».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X