Πάτησε ...γκάζι στο β' ημίχρονο η ΑΕΚ και έφυγε (23-27) νικήτρια από την έδρα της Πυλαίας

Εικόνες από το ΑΕΣΧ Πυλαίας - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Με πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ επικράτησε με 23-27 της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά από δύο μήνες για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία έφυγε νικήτρια από την έδρα της Πυλαίας επικρατώντας με 27-23.

Η «Ένωση» πάτησε …γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να «χτίσει» διαφορά την οποία και διατήρησε μέχρι το τέλος, πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη μέσα στο 2024. Η ομάδα έφτασε τους 22 βαθμούς και παραμένει στην 2η θέση δύο πίσω από την κορυφή θέλοντας με την πορεία της στο δεύτερο μισό να καλύψει την διαφορά και να παλέψει μέχρι τέλους για την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Ελληνική Εταιρεία Γρανιτών MVP του αγώνα ψηφίστηκε Φίλιπ Γιόνσον! Η ΑΕΚ με τον Φρεντερίκ Μπουζόν για πρώτη φορά στον πάγκο και τρία νέα πρόσωπα στο σύνθεση της, τους Τικ, Μίλερ και Τέπερ επέστρεψε στις νίκες και πλέον στρέφει την προσοχή της στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο την προσεχή Τετάρτη στην Ηλιούπολη που θα κρίνει και την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Από πέντε γκολ πέτυχαν για την ΑΕΚ οι Αραμπατζής και Μαντάλινιτς ενώ πολύ καλά τα πήγε κάτω από τα δοκάρια ο νέος τερματοφύλακας, Νταν Τέπερ που απέκρουσε και πέναλτι.

Η εξέλιξη του αγώνα

Στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι το 8-8, οι ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι. Η Πυλαία, όμως, με δύο διαδοχικά τέρματα πέρασε μπροστά με 10-8 και 11-9. Μετά το τάιμ άουτ του κόουτς της «Ένωσης», οι «κιτρινόμαυροι» με τον Γιόνσον και την εκπληκτική συνεργασία των Κεδέρη – Αραμπατζή (σκόραρε ο τελευταίος), ισοφάρισαν σε 11-11. Ο Κεδέρης έβαλε μπροστά στο σκορ την ΑΕΚ (13-14), ενώ ο αριστερός εξτρέμ της ΑΕΚ, μαζί με τον Αραμπατζή, πέτυχαν και τα άλλα δύο γκολ της ΑΕΚ, η οποία μπήκε στα αποδυτήρια προηγούμενη (14-16).

Στο δεύτερο μέρος, η Πυλαία μπήκε στο γήπεδο με ξεκάθαρη πρόθεση να πιέσει την ΑΕΚ. Η «Ένωση» με πέναλτι του Μαντάλινιτς και γκολ των Αραμπατζή και Παπαδιονυσίου ξέφυγε (18-22). Η Πυλαία και πάλι μείωσε στα δύο γκολ (20-22), αλλά με Παπαδιονυσίου και Μάλλιο, η «Ένωση» πήρε εκ νέου διαφορά τεσσάρων τερμάτων (20-24). Γιόνσον και Μαντάλινιτς πέτυχαν τα δύο τελευταία τέρματα του «Δικεφάλου», που έφυγε με το δίποντο από τη Θεσσαλονίκη.

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ- ΑΕΚ 23-27
Τα πεντάλεπτα: 2-3, 7-7, 9-8, 11-9, 13-13, 14-16 (ημχ), 16-18, 18-21, 19-22, 21-24, 22-25, 23-27
ΠΥΛΑΙΑ (Ανανιάδης): Μοϊσίλιεφ, Παλάσκας 5, Αντωνιάδης 2, Καραγκιοζόπουλος, Ντάνουλετ, Τσορτέκης 4, Ορφανουδάκης, Βαρδάκας 3, Μπίλιας, Αλεξανδρίδης 2, Καβουσανάκης, Τριανταφυλλίδης Δ. 6, Τριανταφυλλίδης Τ., Κυριακίδης 1, Θεολόγης, Τζέλη.
ΑΕΚ (Χατσίκας): Αραμπατζής 5, Τίκ 3, Κρητικός, Γιόνσον 3, Μαντάλινιτς 5, Μάλλιος 4, Τέπερ, Ηλιόπουλος, Τόμε, Παπαδιονυσίου 2, Άρσιτς, Σόκολιτς 3, Μίλερ, Κεδέρης 2.
Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Μπέτμαν, Δίλεπτα: 3-4, Πέναλτι: 4/6-1/2

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X