Επιμένουν οι Τούρκοι: «Η ΑΕΚ ζήτησε 4 εκατ. ευρώ από τη Σάμσουνσπορ για Ελίασον» (ΦΩΤΟ)

Επιμένουν οι Τούρκοι: «Η ΑΕΚ ζήτησε 4 εκατ. ευρώ από τη Σάμσουνσπορ για Ελίασον» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Επιμένουν οι Τούρκοι για τον Νίκλας Ελίασον και τη Σάμσουνσπορ παρά τη διάψευση από πλευράς ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζονται τα ρεπορτάζ για τον Νίκλας Ελίασον και τη Σάμσουνσπορ στην Τουρκία παρά την ξεκάθαρη στάση της ΑΕΚ για το θέμα.

Μπορεί η ΑΕΚ να ξεκαθάρισε πως ο Νίκλας Ελίασον δεν πωλείται στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως ο Σουηδός είναι βασικό «γρανάζι» στη μηχανή του Ματίας Αλμέιδα, ωστόσο οι γείτονες δεν πτοούνται.

Οι Τούρκοι συνεχίζουν να αναφέρονται σε ρεπορτάζ τους στην υπόθεση του ποδοσφαιριστή κάνοντας λόγο και για συγκεκριμένες απαιτήσεις από πλευράς Ένωσης.

Όπως αναφέρει σε tweet του ο δημοσιογράφος, Μερτ Ακτζάι, «η ΑΕΚ ζήτησε από τη Σάμσουνσπορ το ποσό των τεσσάρων εκατ. ευρώ για τον μεσοεπιθετικό, Νίκλας Ελίασον με τον οποίο η Σάμσουνσπορ βρισκόταν σε συζητήσεις».

Να θυμίσουμε, βέβαια, πως νωρίτερα η ΑΕΚ πήρε άμεσα θέση σε όλα όσα ανέφεραν οι Τούρκοι για τον Σουηδό εξτρέμ, Νίκλας Ελίασον.

Η θέση της ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρη και υπήρξε κατηγορηματική διάψευση από πλευράς των «κιτρινόμαυρων».

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα συμφωνίας με ομάδα για την παραχώρηση του Ελίασον», ανέφερε ξεκάθαρα και κοφτά η ΑΕΚ για τον Σουηδό και συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα».

Να επισημάνουμε, βέβαια, αν και μάλλον δεν χρειάζεται πως ο Ελίασον είναι βασικότατο γρανάζι στη μηχανή του Ματίας Αλμέιδα και μαζί με τον Άμραμπατ είναι οι δύο επιλογές του Αργεντινού τεχνικού για τη δεξιά πτέρυγα.

Και να θυμίσουμε πως ο Ελίασον μετρά τη φετινή σεζόν τρία γκολ και επτά ασίστ σε 30 συμμετοχές.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X