Λουίς Ενρίκε: «Είναι εξουθενωτικό που εμείς οι προπονητές είμαστε υπερβολικά εκτεθειμένοι στα μίντια»

Λουίς Ενρίκε: «Είναι εξουθενωτικό που εμείς οι προπονητές είμαστε υπερβολικά εκτεθειμένοι στα μίντια»
Photo Credits: INTIME

Ο Λουίς Ενρίκε αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν με τα ΜΜΕ οι προπονητές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι προπονητές αναφέρθηκε ο Λουίς Ενρίκε με αφορμή την ανακοίνωση της αποχώρησης του Γιούργκεν Κλοπ.

«Είναι ένας πολύ ανοιχτός άνθρωπος, πολύ φιλικός, που έχει πετύχει εξαιρετικά πράγματα. Ξεμένει από ενέργεια, αυτό είπε και είναι κατανοητό. Εμείς οι προπονητές είμαστε υπερεκτεθειμένοι στα ΜΜΕ, είμαστε οι πρώτοι που μας επισημαίνουν, είναι εξαντλητικό. Μερικές φορές οι προπονητές χρειάζονται ένα διάλειμμα. Ίσως θέλει να αντιμετωπίσει μια νέα πρόκληση σε άλλο σύλλογο», είπε.

Ο τεχνικός της PSG μίλησε και για το ενδεχόμενο ενίσχυσης της αμυντικής γραμμής στη χειμερινή αγορά, εφόσον δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Σκρίνιαρ για αρκετούς μήνες.«Θέλω νέες μεταγραφές στην άμυνα; Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι πρέπει να κάνετε τα… μαθήματά σας το καλοκαίρι σχετικά με την αγορά. Το καλοκαίρι υπάρχουν πιο συγκεκριμένες δυνατότητες για ενίσχυση της ομάδας. Πρέπει πάντα να είσαι ανοιχτός σε αλλαγές», σημείωσε ενώ επαίνεσε για άλλη μια φορά τον Κλοπ, τον οποίο θαυμάζει για το στυλ παιχνιδιού του στη Λίβερπουλ εδώ και εννέα χρόνια. «Οι προπονητές κρίνονται από τα αποτελέσματα. Κατάφερε να παλέψει για τίτλους σε μια εποχή που κυριαρχούσε η Μάντσεστερ Σίτι. Οι ομάδες του έχουν ασκήσει μεγάλη πίεση, παίζοντας σε πολύ υψηλό ρυθμό. Μου αρέσει το στυλ του».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X