ΑΕΚ: Επανεκκίνηση στη Θεσσαλονίκη κόντρα (16:00) στην Πυλαία για την ομάδα χάντμπολ

Εικόνες από το ΑΕΚ - Κρίενς Λουκέρνη
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:00 την Πυλαία στην αυλαία του β' γύρου της Handball Premier

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από δύο περίπου μήνες διακοπής η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση για το δεύτερο μισό της σεζόν που θα κρίνει και τους δύο εγχώριους στόχους της.

Η «Ένωση» βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη όπου αντιμετωπίζει σήμερα στις 16:00 την Πυλαία στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Handball Premier. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση με μοναδικό στόχο το «διπλό» και να «τρέξουν» ένα σερί που θα τους επαναφέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος. Στην επανεκκίνηση των επίσημων υποχρεώσεων η «Ένωση» θα παρουσιαστεί αρκετά διαφορετική με νέο προπονητή τον Γάλλο  Φρεντερίκ Μπουζόν αλλά και τρία νέα πρόσωπα στο ρόστερ της, τους Τικ, Μίλερ και Τέπερ.  Όλο αυτό το διάστημα της διακοπής λόγω των εορτών και των εθνικών ομάδων, οι «κιτρινόμαυροι» δούλεψαν εντατικά με στόχο να παρουσιαστούν καλύτεροι και έτοιμοι για να διεκδικήσουν τους στόχους τους.

Μπουζόν: «Υπάρχουν πολλά θετικά δείγματα»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Φρεντερίκ Μπουζόν δήλωσε στο aek.gr για το σημερινό παιχνίδι με την Πυλαία αλλά και το διάστημα της διακοπής: «Η περίοδος για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, πάντα αποτελεί μία… ειδική περίοδο. Οι Έλληνες αθλητές μας ήρθαν την προηγούμενη εβδομάδα. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μία ισορροπία, να κάνουμε κάποιες αλλαγές και να διατηρήσουμε κάποιες σταθερές απ’ όσα είχαν δουλευτεί στο παρελθόν. Και φυσικά, να προσαρμοστούν οι νέοι παίκτες μας. Υπάρχουν πολλά θετικά δείγματα στις προπονήσεις και ανυπομονούμε να δείξουμε τι μπορούμε στο πρωτάθλημα. Πάμε ΑΕΚ!».

 

Το πρόγραμμα της Handball Premier (12η αγωνιστική)

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Σπίτι του Χάντμπολ 16:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- ΑΕΚ

(Τζαφερόπουλος- Μπέτμαν, Μεϊμαρίδης)

ΟΑΚΑ 17:00, ΑΣΕ Δούκα- ΠΑΟΚ

(Κινατζίδης- Φωτακίδης, Κατσίκης)

Ηλιούπολης 17:00, Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- Bianco Monte Δράμα

(Σκλαβενίτης- Βήτας, Μίγκας)

Πανελληνίου 17:00, Πανελλήνιος ΓΣ- Ιωνικός Affidea

(Γερουλάνος- Γερουλάνος, Τσάκωνας)

Νέα Κίος 17:00, Διομήδης Άργους- ΓΑΣ Κιλκίς

(Ζήσης- Χαραλαμπίδης, Ανταλής)

Έδεσσας 18:00, Αερωπός Έδεσσας- Ζαφειράκης Νάουσας

(Γράψας- Κυριακού, Παρτεμιάν)

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X