Τσιμίκας: Επέστρεψε στις προπονήσεις της Λίβερπουλ

Τσιμίκας: «Η Λίβερπουλ πίστεψε σε εμένα ακόμα κι όταν δεν έπαιζα πολύ»
Photo Credits: INTIME

Η ώρα της επιστροφής στη δράση πλησιάζει για τον Κώστα Τσιμίκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Τσιμίκας είχε υποστεί ένα σοβαρό τραυματισμό  στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Άρσεναλ στις 23 Δεκεμβρίου κάνοντας άπαντες στην εθνική ομάδα αλλά και στην Λίβερπουλ να ανησυχήσουν.

Ωστόσο ο διεθνής αριστερός μπακ ανέτρεψε τα δεδομένα, μείωσε κατά πολύ το χρόνο αποθεραπείας του και το απόγευμα της Παρασκευής (26/01) έκανε το πρώτο και πλέον αποφασιστικό βήμα για την επιστροφή του στη δράση, σε συλλογικό και διεθνές επίπεδο, παίρνοντας μέρος στην προπόνηση της Λίβερπουλ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης των «Reds» με την Νόριτς για τον 4ο γύρο του Κυπέλλο Αγγλίας.

Σημειώνεται πως για περίπου 10 ημέρες ο Τσιμίκας θα κάνει προπονήσεις χωρίς επαφές και δεν θα παίρνει μέρος στα διπλά, με τον παίκτη να έχει πάντως καταφέρει ήδη να μειώσει κατά πολύ το χρόνο της επιστροφής του στα γήπεδα.

«Επιστροφή», ήταν το μήνυμα του Έλληνα άσου στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, με το οποίο συνόδευσε φωτογραφία του από τη σημερινή προπόνηση των «κόκκινων».

 

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X