ΑΕΚ: Τα τμήματα πόλο έκοψαν την πίτα τους (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Τα τμήματα πόλο έκοψαν την πίτα τους (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Τα τμήματα πόλο της ΑΕΚ έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη γιορτή της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποιήσαν το ανδρικό και το γυναικείο τμήμα του Πόλο της ΑΕΚ, το βράδυ της Πέμπτης, στο εστιατόριο «Bella Vespa» της Γλυφάδας, το οποίο χορήγησε το φαγητό και τα ποτά.

Το «παρών» έδωσαν οι αθλητές, οι προπονητές και τα στελέχη του κλαμπ, καθώς και ο χρηματοδότης και Διοικητικός Υπεύθυνος των Τμημάτων Πόλο, Πάνος Μιχαλόπουλος.

Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν η Θεοφανία Γαλανοπούλου από τις Γυναίκες και ο Αλέξανδρος Παππάς από τους Άνδρες. Το δώρο τους είναι ένα τραπέζι στο εστιατόριο «Opus» της Γλυφάδας, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Η ΑΕΚ ευχαριστεί για την υπέροχη φιλοξενία. Άλλωστε, ο ιδιοκτήτης κ. Τίγκας είναι ΑΕΚτζής και στηρίζει τα τμήματα πόλο του συλλόγου.

Δείτε φωτογραφίες από την όμορφη εκδήλωση:

ΑΕΚ: Τα τμήματα πόλο έκοψαν την πίτα τους (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Τα τμήματα πόλο έκοψαν την πίτα τους (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Τα τμήματα πόλο έκοψαν την πίτα τους (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Τα τμήματα πόλο έκοψαν την πίτα τους (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Τα τμήματα πόλο έκοψαν την πίτα τους (ΦΩΤΟ)

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X