Ο ΛεΜπρον Τζέιμς ευχαρίστησε τον Κλοπ λέγοντας του, «You 'll never walk Alone»

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς ευχαρίστησε τον Κλοπ λέγοντας του, «You 'll never walk Alone»
Photo Credits: INTIME

Όλα όσα είπε ο ΛεΜπρον Τζέιμς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αντίκτυπος της απόφασης του Γιούργκεν Κλοπ να αποχωρήσει απ’ τον πάγκο της Λίβερπουλ στο φινάλε της εφετινής σεζόν, πέρασε γρήγορα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου ο Γερμανός τεχνικός είχε κι έχει έναν πολύ μεγάλο «θαυμαστή»: Τον ΛεΜπρον Τζέιμς.

Ο σούπερ σταρ των Λέικερς και «μύθος» του NBA είναι φανατικός φίλος των «reds», αλλά και μικρομέτοχος της ομάδας, καθώς έχει αγοράσει εδώ και λίγα χρόνια ένα μετοχικό μερίδιο του αγγλικού κλαμπ.

Με το που γνωστοποιήθηκε η απόφαση του Κλοπ, λίγες ώρες πριν ο Γερμανός τεχνικός παραχωρήσει τη συνέντευξη Τύπου στην οποία ανακοίνωσε τους λόγους της αποχώρησής του, ο ΛεΜπρον Τζέιμς ανέβασε ένα προσωπικό μήνυμα στα social media, ευχαριστώντας από καρδιάς τον προπονητή της Λίβερπουλ.

«Ευχαριστώ για όλα. Είσαι ένας απίστευτος προπονητής, δε θα ξεχαστείς ποτέ και πιο σημαντικό You ‘ll never walk Alone. Θα μας λείψεις», έγραψε ο «βασιλιάς» για τον Κλοπ, δείχνοντας τον απόλυτο σεβασμό του.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X