Betsson: Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Jürgen Klopp;

Betsson: Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Jürgen Klopp;

Που θα πάει ο Klopp

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και ξαφνικά βόμβα! Ο τεράστιος Jürgen Klopp ανακοίνωσε πως στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα σταματήσει από τον πάγκο της Λίβερπουλ!

Ο Γερμανός τεχνικός των Reds, σε συγκινησιακό κλίμα, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του, τόνισε ότι αυτή θα είναι η τελευταία του χρονιά στο Άνφιλντ.

Ποιος θα είναι όμως ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του; Σε ποια ομάδα θα δούμε και πάλι τον Jürgen Klopp στο μέλλον;

Σίγουρα ως απόλυτο φαβορί θα πρέπει να θεωρείται η ομάδα της χώρας του, Εθνική Γερμανίας (στην Betsson την βρίσκεται στο 1,10), ενώ θα μπορούσε σίγουρα να γυρίσει και στην αγαπημένη του Ντόρτμουντ (8,50 στην Betsson).

Εάν όμως θέλει να μείνει στο κορυφαίο επίπεδο, δεν γίνεται να τον αφήσει ασυγκίνητο η προοπτική της Ρεάλ Μαδρίτης (12,00 στην Betsson) ή της Μπαρτσελόνα (15,00 στην Betsson).

Βέβαια, σίγουρα υπάρχει το ενδεχόμενο να παραμείνει στο Νησί. Φαντάζεστε να τον δούμε στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας για να προσπαθήσει να οδηγήσει τα Λιοντάρια στην κορυφή της Ευρώπης ή ακόμα και του κόσμου;  Το να προπονήσει την Εθνική Αγγλίας στην Betsson το βρίσκουμε με απόδοση 17,00.

Εκτός από τα παραπάνω όμως, τεράστιο ενδιαφέρον δεν θα είχε και η περίπτωση να τον δούμε στα μέρη μας;

Ο Ολυμπιακός είναι πάντα από τις ομάδες που στοχεύουν ψηλά. Θέλει τη διεθνή αναγνώριση και τα τελευταία χρόνια έχει προβλήματα με τους προπονητές που εντάσσει στο ρόστερ του. Ναι σίγουρα είναι μακρινό όνειρο, όμως οι άνθρωποι του Πειραιά πάντα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να ενισχύσουν την ομάδα τους.

Το να κοουτσάρει ο Jürgen Klopp τον Ολυμπιακό μπορείτε να το βρείτε στην Betsson με απόδοση 1000,00!

Στην πλατφόρμα της Βetsson η διασκέδαση είναι πάντα στο 100%, με τις προσφορές* στο Live Casino, τις καθημερινές Πόκερ Αποστολές* και τα εξαιρετικά Virtual Sports, αλλά και τις Ενισχυμένες Αποδόσεις στις κορυφαίες διοργανώσεις του στοιχήματος και τα Leaderboard.

Betsson, ένα στοίχημα κάνει την διαφορά!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X