Η ΑΕΚ μιλά μέσα στο γήπεδο, όταν οι άλλοι κάνουν δουλίτσα σε άλλα επίπεδα!

Η ΑΕΚ μιλά μέσα στο γήπεδο, όταν οι άλλοι κάνουν δουλίτσα σε άλλα επίπεδα!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου για τη νέα αρχή της ΑΕΚ και όσα απίθανα συμβαίνουν στο μαγικό χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βαρύ. Όπως και να το δεις, είναι βαρύ αυτό που συνέβη. Μια εβδομάδα χωρίς ΑΕΚ, να περιμένεις από την περασμένη Κυριακή να δεις ξανά την μπάλα να κυλά στο χορτάρι από τα παιδιά με τα «κιτρινόμαυρα», είναι ζόρικο. Θα πει κάποιος, ας πρόσεχαν. Δίκιο έχει. Αλλά στον αθλητισμό, στη ζωή συνολικά, δεν μπορείς πάντα να νικάς. Αν και είμαι… άρρωστος με τη νίκη, αυτό δεν σημαίνει πως μπορούν τα πάντα να θυσιάζονται στο βωμό της. Γιατί σαν κάτι τέτοιο να συμβαίνει γύρω μας, αλλά θα τα πούμε παρακάτω.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται ουσιαστικά για μια νέα αρχή. Ένα νέο ξεκίνημα, προσδοκώντας από το αγκάθι θα βγει ρόδο. Πως δηλαδή, η δυνατότητα πλέον να δουλεύει με χρονική άνεση, να μελετά τα παιχνίδια και να έχει διαθέσιμους πολλούς ποδοσφαιριστές, θα της δώσει την ένταση και την ώθηση που απαιτείται για να κάνει το ντεμαράζ για το πρωτάθλημα. Ο πήχης έχει ανέβει ακόμα περισσότερο απ’ ότι πέρυσι, αλλά όσο η ΑΕΚ νικά τον ανταγωνισμό της, όλα καλά.

Οι άσοι της ΑΕΚ στο τραπέζι

Στο νέο ξεκίνημα περιλαμβάνω και το τέλος της μεταγραφολογίας. Γιατί μπορεί η ΑΕΚ να μην έκανε καμία μεταγραφική κίνηση – και έχει απομείνει μόνο ένα αχνό λαμπάκι στο βάθος να αφήνει περιθώριο – αλλά η κουβέντα για μεταγραφές ξεκινά και δεν σταματά ποτέ. Ο Αλμέιδα έβαλε μια τάξη στο χαμό. Αποκάλυψε πως το καλοκαίρι εκτός από τις κινήσεις που έγιναν, υπήρξαν και προχωρημένες επαφές με δύο στόχους ακόμα, που χάλασαν στο φινάλε.

Ορισμένες φορές, σας είπα και άλλη φορά, οι μεταγραφές στην ΑΕΚ εμφανίζονται ως κάτι εκπληκτικά σύνθετο. Δεν παραβλέπω την τεράστια επένδυση που έγινε το καλοκαίρι, δεν μπορώ να μην ακούσω με προσοχή όσα είπε ο Αλμέιδα περί πληρότητας του ρόστερ και πως θα έπαιρνε έναν παίκτη αν κάνει την διαφορά. Πέραν της γνώμης που μπορεί να έχει ο καθένας, ας κρατήσουμε ένα δεδομένο. Ο Αλαφούζος τα ρίχνει όλα στο τραπέζι, ο Μαρινάκης λειτουργεί με άλλους κανόνες και όλο αυτό φουντώνει πολλές φορές την κατάσταση.

Εγώ λέω, πως ο πρωταθλητής δεν μπορεί να μην έχει κάποιους άσους να ρίξει ακόμα στο τραπέζι. Αντιλαμβάνομαι την πρεμούρα του ανταγωνισμού να ενισχυθεί και να εκμεταλλευθεί το επικοινωνιακό μπουστάρισμα, αλλά και το γέμισμα του ρόστερ, ωστόσο η ΑΕΚ δεν έχει φύγει από την ιστορία. Εδώ είναι, με τον Αλμέιδα μπροστά και καλό υλικό, που έχει την αυτοπεποίθηση, ότι δεν χάνει από κανέναν. Με δεδομένο πως το έκανε και πέρυσι, ας περιμένουμε που θα βγάλει όλο αυτό.

Καταστάσεις λούμπεν

Αν βγάλει κάπου, γιατί να πω την αλήθεια όσα συμβαίνουν στο περιβάλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, γίνονται καθημερινά και πιο ακραία. Την ώρα που η Κυβέρνηση ρίχνει ευχολόγια, πως στις 12 Φεβρουαρίου οι οικογένειες θα επιστρέψουν στα γήπεδα, η επίθεση στην σύντροφο του Μάνταλου προκαλεί σοκ. Δηλαδή, εν μέσω κατασταλτικών μέτρων, που θα περιορίσουν τη βία, η κατάσταση πάει σε άλλο επίπεδο.

Εδώ υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της ομοσπονδίας, με την οποία καταγγέλλεται πως ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού επιτέθηκε φραστικά σε τακτικό δικαστή μέλος της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ. Προσέξτε, όχι σε κάποιον παράγοντα της ΕΠΟ, αλλά σε εν ενεργεία λειτουργό της δικαιοσύνης. Και στη χώρα του λούμπεν βέβαια, ο δικαστής φυγαδεύτηκε με περιπολικό αντί να φροντίσει να επιληφθεί επί του θύτη. Που βέβαια, πέρασε κλασικά στην αντεπίθεση.

Οι ομορφιές και ο Φωτιάς

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X