Σε τρομερή κατάσταση ο Λιβάγια στην Κροατία - Το απίθανο ρεκόρ σκοραρίσματος που θέλει να καταρρίψει!

Σε τρομερή κατάσταση ο Λιβάγια στην Κροατία - Το απίθανο ρεκόρ σκοραρίσματος που θέλει να καταρρίψει!
Photo Credits: INTIME

Ο Μάρκο Λιβάγια οδηγεί τη Χάιντουκ στην κατάκτηση του τίτλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάρκο Λιβάγια έχει θέσει ως στόχο να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Κροατίας για τρίτη διαδοχική σεζόν κάτι που ουδείς άλλος ποδοσφαιριστής έχει καταφέρει!

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ στη σεζόν 2021/22 σκόραρε 29 γκολ με τη φανέλα της Χάιντουκ στο πρωτάθλημα Κροατίας, ενώ στην αμέσως επόμενη χρονιά σταμάτησε στα 19.

Για δύο διαδοχικές χρονιές αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ, κάτι που έχουν πετύχει άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές. Οι Βλάοβιτς, Τσβιτάνοβιτς, Σόκοτα και Ίβιτσα Όλιτς. Όλοι τους μεταπήδησαν σε συλλόγους του εξωτερικού με συνέπεια να χάσουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρώτου σκόρερ.

Ο Λιβάγια συνεχίζει στην ομάδα του Σπλιτ και εκτός από το πρωτάθλημα για το οποίο παλεύει με αξιώσεις έπειτα από 19 χρόνια, ο έμπειρος φορ έχει μια καλή ευκαιρία να γράψει ιστορία αφού αν και η παραγωγικότητα του δεν βρίσκεται στα επίπεδα των προηγούμενων ετών, εντούτοις βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ από κοινού με τους Μπρόντιτς, Τσάκτας και Μιέρεθ έχοντας πετύχει μέχρι στιγμής εφτά γκολ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X