Ατλέτικο Μαδρίτης και Αθλέτικ Μπιλμπάο κοντράρονται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας

Ατλέτικο Μαδρίτης και Αθλέτικ Μπιλμπάο κοντράρονται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας
Photo Credits: INTIME

Διασταυρώσουν τα ξίφη τους Ατλέτικο Μαδρίτης και Αθλέτικ Μπιλμπάο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αφού απέκλεισαν τους δύο «μεγάλους» του ισπανικού ποδοσφαίρου, Ατλέτικο Μαδρίτης και Αθλέτικ Μπιλμπάο θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στους διπλούς ημιτελικούς του Copa del Rey, όπως προέκυψε από την κλήρωση που διενεργήθηκε σήμερα.

Οι «ροχιμπλάνκος», οι οποίοι στη φάση των «16» νίκησαν τη Ρεάλ, θα είναι γηπεδούχοι στο πρώτο παιχνίδι και τα «λιοντάρια», που απέκλεισαν στα προημιτελικά την Μπαρτσελόνα, θα φιλοξενήσουν στο «Σαν Μαμές» τη ρεβάνς.

Θεωρητικά ευνοημένη της κλήρωσης ήταν η Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία θα αντιμετωπίσει τη Μαγιόρκα, έχοντας μάλιστα και το πλεονέκτημα της ρεβάνς στο Σαν Σεμπαστιάν.

Οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν το διήμερο 6-7 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς στις 27-28 του ίδιου μήνα. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 6 Απριλίου και θα φιλοξενηθεί -και φέτος- στο στάδιο «Λα Καρτούχα» της Σεβίλης.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών του κυπέλλου Ισπανίας:

Μαγιόρκα-Ρεάλ Σοσιεδάδ
Ατλέτικο Μαδρίτης-Αθλέτικ Μπιλμπάο

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X