Ο Μπαντής δημοσίευσε συνομιλία με πρώην παίκτη του Αρη που του χρωστάνε λεφτά: «Γιώργο, δεν αντέχω, το μυαλό μου πάει πάλι στο κακό»

Ο Μπαντής δημοσίευσε συνομιλία με πρώην παίκτη του Αρη που του χρωστάνε λεφτά: «Γιώργο, δεν αντέχω, το μυαλό μου πάει πάλι στο κακό»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Μπαντής είχε προχωρήσει σε μια σοκαριστική αποκάλυψη για πρώην παίκτη του Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Απρίλιο του 2023, ο Γιώργος Μπαντής είχε προχωρήσει σε μια σοκαριστική αποκάλυψη για πρώην παίκτη του Άρη που έκανε απόπειρα να αυτοκτονήσει. Δυστυχώς, η κατάσταση για τους 45 ποδοσφαιριστές του Άρη και του ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει αλλάξει και ένα ποσό της τάξης των 2.500.000 ευρώ ακόμα δεν έχει εκταμιευθεί.

Σήμερα, ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, επιστρέφει δημοσιεύοντας συνομιλία με τον εν λόγω παίκτη, ο οποίος του γράφει: «Γιώργο τι κάνεις; Είσαι καλά; Εγώ καθόλου, δεν αντέχω άλλο, η κυβέρνηση πάλι μας κορόιδεψε. Πριν τις εκλογές είπαν ότι θα μας δώσουν τα λεφτά μας και μετά τίποτα. Το μυαλό μου πάει πάλι στο κακό. Συνέχεια σκέφτεται άσχημα πράγματα, δεν αντέχω άλλο. Φοβάμαι». Ο Μπαντής του απάντηση να μείνει ήρεμος και πως έχουν σταλεί δύο επιστολές.

Το ποστάρισμα του Γιώργου Μπαντή:

«Δημοσιεύω την συνομιλία μου με τον πρώην παίκτη του Άρη που η πολιτεία του χρωστάει δεδουλευμένα χρήματα.

Το κάνω γιατί εγώ τα χέρια μου δεν θα τα βάψω με αίμα, ας αναλάβουν την ευθύνη εκείνοι που την κατέχουν. Να μην πει κανένας μετά ότι δεν γνώριζε.

Εφαρμόστε επιτέλους τον νόμο που εσείς ως κράτος ψηφίσατε».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X