Γκουαρδιόλα για Τσεφέριν: «Ένας δικηγόρος πρέπει να σέβεται τις διαδικασίες, ξέρει ότι έχουμε δικαίωμα να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας»

Γκουαρδιόλα για Τσεφέριν: «Ένας δικηγόρος πρέπει να σέβεται τις διαδικασίες, ξέρει ότι έχουμε δικαίωμα να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Γκουαρντιόλα για τον Τσεφέριν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, επέκρινε σήμερα (25/1) έντονα τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, για τα σχόλιά του σχετικά με την τιμωρία αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που επιβλήθηκε στον αγγλικό σύλλογο το 2020 -τιμωρία που άρθηκε στη συνέχεια από το CAS- και το γεγονός ότι άλλες διαδικασίες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η Σίτι αντιμετωπίζει 115 κατηγορίες για οικονομικά αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ 2009 και 2018. Μια ανεξάρτητη επιτροπή της Premier League πρέπει σύντομα να αποφανθεί για αυτό το θέμα.

Η UEFA τιμώρησε τη Μάντσεστερ Σίτι από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για δύο χρόνια τον Φεβρουάριο του 2020 για παραβίαση των κανόνων της για το οικονομικό Fair Play, αλλά η κύρωση ανατράπηκε από το CAS, το οποίο διαπίστωσε ότι ορισμένες από τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν κατά της Σίτι ήταν «αδιευκρίνιστες»

«Ξέρουμε ότι είχαμε δίκιο», είπε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν σε μια συνέντευξη που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη από την Daily Telegraph. «Δεν θα είχαμε πάρει μια τέτοια απόφαση αν δεν πιστεύαμε ότι είχαμε δίκιο».

Εξαγριωμένος Πεπ Γκουαρντιόλα

Εξαγριωμένος Πεπ Γκουαρντιόλα είπε ότι μιλώντας τώρα ανοιχτά, ο πρόεδρος της UEFA δεν σεβάστηκε την εν εξελίξει διαδικασία:

«Ως δικηγόρος, ως πρόεδρος της UEFA, έπρεπε να περιμένει», είπε ο Ισπανός προπονητής. «Ένας δικηγόρος πρέπει να σέβεται τις διαδικασίες. Ξέρει ότι έχουμε το δικαίωμα να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας», συνέχισε.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X