Τότεναμ: Ένοχος για απάτη στο χρηματιστήριο ο ιδιοκτήτης της

Τότεναμ: Ένοχος για απάτη στο χρηματιστήριο ο ιδιοκτήτης της
Photo Credits: INTIME

Παραδέχτηκε την ενοχή του στη διάρκεια δίκης ο ιδιοκτήτης της Τότεναμ, Τζο Λιούις,

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ιδιοκτήτης της Τότεναμ, Τζο Λιούις, παραδέχτηκε ότι είναι ένοχος στην υπόθεση διακίνησης εσωτερικών πληροφοριών που ρύθμιζαν τις τιμές μετοχών στο βρετανικό χρηματιστήριο.

Οι ερευνητές εξέτασαν υποθέσεις μεταξύ 2013 και 2021. Σε μία εξ αυτών, τον Ιούλιο του 2019, ο Λιούις ενημέρωσε μία κοπέλα να επενδύσει σε μία εταιρία βιοτεχνολογίας, πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα μιας κλινικής δοκιμής.

Κατόπιν, ο πλούσιος παράγοντας συνδέθηκε στον τραπεζικό λογαριασμό της και χρησιμοποίησε 700.000 δολάρια για να τα επενδύσει στην εταιρία, κερδίζοντας 849.000.

Σε μία άλλη περίπτωση, μετέφερε σε δύο πιλότους του 500.000 στον καθένα για να αγοράσουν μετοχές μιας εταιρίας, αφού πρώτα τους εμπιστεύτηκε ορισμένες πληροφορίες.

Ο Τζο Λιούις συνελήφθη τον περασμένο Ιούλιο και αντιμετωπίζει 16 κατηγορίες για απάτη και τρεις κατηγορίες για συνωμοσία.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X