Πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Αλγερίας ο Ρενάρ!

Πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Αλγερίας ο Ρενάρ!
Photo Credits: INTIME

Ως το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Αλγερίας, παρουσιάζεται από τα γαλλικά Μέσα ο Ερβέ Ρενάρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το αντικαταστάτη του Τζαμέλ Μπελμαντί αναζητά από το βράδυ της Τρίτης (23/1) η εθνική Αλγερίας, μετά και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Oι «πολεμιστές της ερήμου» ηττήθηκαν 1-0 από τη Μαυριτανία στο τελευταίο ματς των ομίλων, αποχαιρετώντας τον θεσμό, με τον Μπελμαντί να ανακοινώνει την παραίτηση του στους παίκτες, ενώ αναμένονται περαιτέρω εξελίξεις, αφού οι Μαχρέζ, Φεγκουλί και Σλιμανί, πρόκειται να ανακοινώσουν την απόσυρση τους από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Σύμφωνα με την «Εquipe» ωστόσο, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αλγερίας, φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να βρει τον διάδοχο του Μπελμαντί. Όπως αναφέρει λοιπόν η διεθνούς φήμης γαλλική ιστοσελίδα, αλλά και άλλα Μέσα της Γαλλίας, ο Ερβέ Ρενάρ φιγουράρει ως το πρώτο φαβορί για τον πάγκο των Αλγερινών!

O 55χρονος τεχνικός, είναι τη δεδομένη στιγμή επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας, της εθνικής ομάδας γυναικών της Γαλλίας από τον περασμένο Μάρτιο, ενώ από το 2019, ως το 2023, είχε αναλάβει τα ηνία της εθνικής Σαουδικής Αραβίας, οδηγώντας τη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Λεπτομέρειες για τις διαπραγματεύσεις δεν έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, ωστόσο, ο Ρενάρ, είναι το μοναδικό όνομα που βρίσκεται πιο ψηλά στη λίστα.

Θυμίζουμε ότι ο Ρενάρ μεταξύ άλλων έχει προπονήσει την εθνική της Ζάμπια, αλλά και εκείνες της Ακτής Ελεφαντοστού, του Μαρόκου, της Ανγκόλας και της Γκάνας, ενώ σε διασυλλογικό επίπεδο έχει κάτσει στον πάγκο των USM Alger, Σοσό και Λιλ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X