ΟΑΚΑ: Άρχισαν να ξηλώνουν πάνελ από το στέγαστρο Καλατράβα – Ελπίδα για την συναυλία των Coldplay

ΟΑΚΑ: Άρχισαν να ξηλώνουν πάνελ από το στέγαστρο Καλατράβα – Ελπίδα για την συναυλία των Coldplay

Στις 15 Φεβρουαρίου το πόρισμα του ΤΕΕ για την ασφάλεια του σταδίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάτι φαίνεται να κινείται πάνω στα δυο τόξα του στεγάστρου Καλατράβα στο ΟΑΚΑ μετά από μια περίοδο στασιμότητας στο θέμα που είχε ανακύψει με την στατικότητα του έργου και που οδήγησε τις αρμόδιες αρχές στην απόφαση να βάλουν λουκέτο στο στάδιο για λόγους ασφάλειας.

Αυτή η απόφαση πυροδότησε μια σειρά αρνητικών εξελίξεων αρχή γενομένης από την έξωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενώ σε άμεσο κίνδυνο τέθηκε η πραγματοποίηση 40 σημαντικών συναυλικών γεγονότων μεταξύ των οποίων και η διπλή soldout συναυλία των ColdPlay. Πιθανή ματαίωση της εν λόγω συναυλίας θα σημάνει αυτόματα την έξοδο της Ελλάδας από τον χάρτη των μεγάλων συναυλιών, κάτι που απεύχονται όλοι αρμόδιοι φορείς και η ελληνική κυβέρνηση.

Τις τελευταίες ώρες όμως και καθώς πλησιάζουμε στην ημερομηνία (15 Φεβρουαρίου) ανακοίνωσης του πορίσματος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας που θα απαντάει στην αρχική μελέτη για την ασφάλεια του Σταδίου, το πρωί της Τετάρτης ο φωτογραφικός φακός του protothema.gr «έπιασε» κίνηση στην οροφή του στεγάστρου Καλατράβα.

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X