Τσιντώτας: «Παραξενεύτηκα που άκουσα τον ύμνο μετά το πέναλτι, ήμουν σίγουρος ότι η μπάλα δεν πέρασε την τελική γραμμή» (VIDEO)

Τσιντώτας: «Παραξενεύτηκα που άκουσα τον ύμνο μετά το πέναλτι, ήμουν σίγουρος ότι η μπάλα δεν πέρασε την τελική γραμμή» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Παναγιώτης Τσιντώτας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πως έζησε την απόκρουση του πέναλτι του Ιωαννίδη περιέγραψε ο Παναγιώτης Τσιντώτας, λέγοντας πως παραξενεύτηκε που άρχισε να παίζει ο ύμνος, σε ένα σκηνικό που έκανε τους πάντες να γελάνε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Τσιντώτας στην COSMOTE TV: Για το πέναλτι που έπιασε στο φινάλε: Παραξενεύτηκα πολύ που άκουσα τον ύμνο. Είχα την μπάλα στα χέρια μου, ήμουν σίγουρος ότι δεν πέρασε. Είναι μια φάση, παλέψαμε όλα τα παιδιά μαζί σε 100 λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις. Πήραμε μια σημαντική νίκη, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Τώρα πρέπει να απολαύσουμε τη νίκη για σήμερα το βράδυ και στη συνέχεια να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα“.

Για το πώς το έπιασε: Έκανε μια κίνηση να φύγω προς την άλλη μεριά, κράτησα το σώμα μου όρθιο και έστειλα την μπάλα στο δοκάρι. Μετά έτρεξα για να σώσω τη φάση, ο Ιωαννίδης είχε το πλεονέκτημα. Είμαι χαρούμενος που αποσόβησα και τη φάση μετά και φυσικά για τη νίκη“.

Για το αν ο Ατρόμητος μπορεί να ανταποκριθεί σε δύο διοργανώσεις: Από ότι φάνηκε σήμερα ναι. Είχαμε ένα ροτέισον, έδειξαν τα παιδιά ότι μπορούν να σταθούν. Σίγουρα είναι σημαντικό και το πρωτάθλημα. Γι’ αυτό από αύριο πρέπει να επικεντρωθούμε στο ματς με τον Αστέρα. Παιχνίδι με παιχνίδι, να πάρουμε κάτι καλό στην Τρίπολη και στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι καλό και να διεκδικήσουμε την πρόκριση“.


Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X