Ο Τσιντώτας έπιασε το πρώτο πέναλτι του Ιωαννίδη και έκανε την 5η απόκρουση στην καριέρα του! (VIDEO)

Ο Τσιντώτας έπιασε το πρώτο πέναλτι του Ιωαννίδη και έκανε την 5η απόκρουση στην καριέρα του! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας... σταμάτησε τον Παναθηναϊκό και τον Ιωαννίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τρομερό Παναγιώτη Τσιντώτα ο Ατρόμητος άλωσε σήμερα την Λεωφόρο για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ και νυν του Ατρομήτου… κέρδισε τον Ιωαννίδη στις καθυστερήσεις στο πέναλτι με διπλή τρομερή επέμβαση!

Στο 85’ ο Ασεβέδο είχε σπρωξίματα με τον Ιωαννίδη και τον έριξε στο χορτάρι εντός περιοχής, με τον VAR να εξετάζει τη φάση και να φωνάζει τον Διαμαντόπουλο να δει τη φάση και κατόπιν να καταλογίζει την παράβαση! Μία ανύπαρκτη περίπτωση πέναλτι που όμως ο Διαμαντόπουλος έδωσε πέναλτι, αλλά ο Τσιντώτας απέδωσε δικαιοσύνη!

Ο Ιωαννίδης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι με σκαφτό, ο Τσιντώντας ακούμπησε τη μπάλα κι αυτή πήγε στο δοκάρι, ενώ στο ριμπάουντ που πήρε ο ίδιος ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, η μπάλα σταμάτησε ξανά, αυτή τη φορά στο κάθετο δοκάρι με τον Τσιντώτα να μπλοκάρει σταθερά!

Αυτό ήταν το πρώτο πέναλτι που χάνει ο εξπέρ των πέναλτι Φώτης Ιωαννίδης από αντίπαλο τερματοφύλακα (αστόχησε και με Βιγιαρεάλ στο δοκάρι) και το 5ο που αποκρούει ο Τσιντώτας στην καριέρα του! Εχει αποκρούσει με την φανέλα της ΑΕΚ του Μανούσου του Ατρομήτου, του Ματσόλα του Παναιτωλικού, του Ελ Αραμπί του Ολυμπιακού και φέτος με τον Ατρόμητο έπιασε το πέναλτι του Φαμπιάνο στο Χαριλάου.

Να θυμηθούμε φέτος ότι απέναντι στον Γκατσίνοβιτς στη Νέα Φιλαδέλφεια έπεσε στη γωνία του, αλλά σήκωσε το χέρι του και παραλίγο να το αποκρούσει, αλλά ο Σέρβος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1!


Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X