Ζούρος προ των πυλών της ΑΕΚ Betsson, εκτός εάν...

Ζούρος προ των πυλών της ΑΕΚ Betsson, εκτός εάν...
Photo Credits: INTIME

Ο Ηλίας Ζούρος είναι πλέον το φαβορί για τον πάγκο της Ένωσης

Η αναζήτηση του νέου τεχνικού της ΑΕΚ Betsson που θα αντικαταστήσει τον Ζοάν Πλάθα συνεχίζεται, με τον Ηλία Ζούρο να φαντάζει πλέον το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Την ώρα που τρέχουν οι διαδικασίες για την λύση του συμβόλαιου με τον Ζοάν Πλάθα, η ΑΕΚ φαίνεται να καταλήγει στον εκλεκτό για τον πάγκο της. Ο Ηλίας Ζούρος μετά την συζήτηση που έκανε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ σε πολύ καλό κλίμα, συμφώνησε στα θέλω της διοίκησης της ομάδας και θα είναι ο διάδοχος του Ισπανού προπονητή.

Οι άνθρωποι της ομάδας ήθελαν έναν Έλληνα τεχνικό που να έχει γνώση του Ελληνικού πρωταθλήματος και να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική, για αυτό και κατέληξαν στον Ηλία Ζούρο.

Η συμφωνία είναι σχεδόν σίγουρη, εκτός αν ο Μάκης Αγγελόπουλος κάνει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής, κάτι που όμως δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Αύριο είναι η κρίσιμη μέρα που θα υπάρξουν ανακοινώσεις, καθώς η ομάδα χρειάζεται άμεσα προπονητή που θα δουλέψει με την ομάδα σε δύο προπονήσεις για τον κρίσιμο αγώνα με την Καρδίτσα.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X