Νέος προπονητής της ΑΕΚ Betsson ο Ηλίας Ζούρος!

Νέος προπονητής της ΑΕΚ Betsson ο Ηλίας Ζούρος!
Photo Credits: INTIME

Ο Ηλίας Ζούρος είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ

Ο Ηλίας Ζούρος πρέπει να θεωρείται ο νέος προπονητής της ΑΕΚ Betsson. Ο Μάκης Αγγελόπουλος κατέληξε τελικά στον Έλληνα τεχνικό, μετά και το δεύτερο ραντεβού, για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ, μετά την απομάκρυνση του Ζοάν Πλάθα, είχανε πολύωρες συναντήσεις για να πάρουν την τελική απόφαση. Όπως είχαμε αναφέρει, θα επέλεγαν μεταξύ του Ηλία Ζούρου και του Στέφανου Δέδα, με τον πρώην τεχνικό της Γεωργίας να είναι τελικά ο εκτεκτός της διοίκησης της ομάδας, μετά από εισήγηση των συνεργατών του προέδρου της ΑΕΚ.

Αμέσως μόλις λυθεί και επίσημα το συμβόλαιο με τον Ζοάν Πλάθα, θα ανακοινωθεί ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος θα πιάσει δουλειά άμεσα. Η ομάδα έχει προπόνηση σήμερα και αναμένεται θα έχει την πρώτη γνωριμία με τους νέους παίκτες του, θα κάνει προπόνηση και αύριο και θα καθοδηγήσει την ομάδα κόντρα στην Καρδίτσα.

Οι τελευταίες δουλείες του Ηλία Ζούρου στο Ελληνικο πρωτάθλημα ήταν στο Περιστέρι το 2019 και τον Προμηθέα Πάτρας την σεζόν 2021-22, όπου είχε και παίκτη τον Δημήτρη Αγραβάνη.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X