Τον κατέβασαν από το αεροπλάνο επειδή «αεριζόταν» δίχως αύριο

Τον κατέβασαν από το αεροπλάνο επειδή «αεριζόταν» δίχως αύριο

Αναστάτωση επικράτησε σε πτήση με έναν επιβάτη, τον οποίο κατέβασαν από το αεροπλάνο για έναν ασυνήθιστο λόγο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε πτήση της American Airlines, με το προσωπικό του αεροπλάνου να κατεβάζει έναν επιβάτη, ο οποίος «αεριζόταν».

Το περιστατικό έγινε γνωστό από μια ανάρτηση στο Reddit ενός συνεπιβάτη του… ασυγκράτητου επιβάτη και όπως ήταν φυσικό και επόμενο έγινε viral.

Ο ίδιος διηγήθηκε με λεπτομέρειες την τροπή των γεγονότων που συνέβησαν στις 14 Ιανουαρίου. «Ήμουν σε μια απευθείας πτήση από το Φοίνιξ στο Όστιν και καθόμουν σε κοντινή θέση από αυτή που έγινε περιστατικό. Το μοιράζομαι μαζί σας απλώς και μόνο επειδή είναι αστείο. Δεν κατέγραψα τίποτα», ανέφερε αρχικά.

Μετά την επιβίβασή του στο αεροπλάνο, άκουσε έναν άνδρα να διαμαρτύρεται και να δικαιολογείται λέγοντας ότι είχε χανγκόβερ και μια δύσκολη μέρα. Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα φώναξε: «Σκέφτεστε ότι ίσως είναι αγενές; Λοιπόν τι θα λέγατε γι αυτή την μυρωδιά;», είπε και τότε άρχισε να πέρδεται.

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X