«Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Άμπι - Ζήτησε πληροφορίες για τον Λουίς Ενρίκε της Μαρσέιγ»

«Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Άμπι - Ζήτησε πληροφορίες για τον Λουίς Ενρίκε της Μαρσέιγ»
Photo Credits: INTIME

Τι αναφέρουν στο εξωτερικό για τον Άμπι και τον Λουίς Ενρίκε για τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα μεταγραφικά σενάρια στο εξωτερικό με επίκεντρο τον Ολυμπιακό συνεχίζονται…

«Ο Ολυμπιακός πλησιάζει στη συμφωνία για την απόκτηση του Νέλσον Άμπι από τη Ρέντινγκ», αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος -εξειδικευμένος στη μεταγραφική αγορά- Φαμπρίτσιο Ρομάνο. «Η συμφωνία στα τελευταία στάδια, σχεδόν ολοκληρώθηκε, είναι μόνιμη μεταγραφή για τον (20χρονο) ταλαντούχο αμυντικό της Αγγλίας U20. Θα είναι μέρος του μακροπρόθεσμου έργου Ολυμπιακού/Νότιγχαμ Φόρεστ για το παρόν και το μέλλον,» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή υπάρχει σενάριο και για τον Λουίς Ενρίκε της Μαρσέιγ.

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον για τον Λουίς Ενρίκε της Μαρσέιγ

Συγκεκριμένα, το tuttomercatoweb αναφέρει ότι ερυθρόλευκοι επικοινώνησαν με την γαλλική ομάδα για να ενημερωθούν για τις απαιτήσεις της ομάδας αλλά και του παίκτη, μπαίνοντας σφήνα στην προσπάθεια που κάνει η Ατλέτικο Μινέιρο για να τον κάνει δικό της.

Μάλιστα, φέρεται ότι η ερώτηση αυτή του Ολυμπιακού να έχει κολλήσει τις εξελίξεις που μέχρι τότε όλα έδειχναν ότι ο παίκτης οδεύει στην Ατλέτικο Μινέιρο.

Ο Λουίς Ενρίκε πήρε μεταγραφή το 2022 από την Μποταφόγκο στην Μαρσέιγ έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ και το τελευταίο έτος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μποταφόγκο ως δανεικός.

Δείτε το tweet:

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X