Χωρίς τους οπαδούς της η ΑΕΚ Betsson στην Καρδίτσα

Χωρίς τους οπαδούς της η ΑΕΚ Betsson στην Καρδίτσα
Photo Credits: INTIME

Απαγορεύτηκε η οργανωμένη και η μεμονωμένη μετακίνηση των φίλων της ΑΕΚ Betsson για το ματς του Σαββάτου στην Καρδίτσα κόντρα στην τοπική ομάδα

Αυτή τη φορά θα αγωνιστεί μόνη της. Χωρίς τον κόσμο της θα αναγκαστεί να αγωνιστεί η ΑΕΚ Betsson το Σάββατο στην Καρδίτσα κόντρα στην τοπική ομάδα.

Με απόφαση που υπογράφει ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης και μετά από σχετικό αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φίλων της ΑΕΚ Betsson, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα.

Τι αναφέρει αναλυτικά η απόφαση:

Με απόφαση που υπογράφει ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ι., Βρούτσης και μετά από σχετικό αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ΑΕΚ, καθώς και η διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα καλαθοσφαίρισης της 16ης αγωνιστικής της BASKET LEAGUE, μεταξύ των ομάδων Α.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ– ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Ιανουαρίου και ώρα 17:15, στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας «Γιάννης Μπουρούσης», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X