ΑΕΚ: Νίκη με Πυλαία και μετά ο Ολυμπιακός!

Εικόνες από το ΑΕΚ - Δούκας
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον αγώνα πρωταθλήματος με την Πυλαία το Σάββατο και στη συνέχεια θα επικεντρωθεί στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ μετράει αντίστροφα πλέον για την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μετά από δύο περίπου μήνες διακοπής.

Η «Ένωση» αναχωρεί την Παρασκευή για την Θεσσαλονίκη όπου το Σάββατο αντιμετωπίζει την Πυλαία για το πρωτάθλημα. Στις τάξεις της ομάδας έχουν στρέψει αποκλειστικά την προσοχή τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι με στόχο φυσικά να πάρουν τη νίκη και στη συνέχεια θα ασχοληθούν με τον πολύ κρίσιμο αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Αυτή την στιγμή το ματς του Σαββάτου προέχει για την ΑΕΚ η οποία θέλει να παραμείνει φυσικά σε τροχιά κορυφής στην Handball Premier και να εκμεταλλευτεί την κάθε ευκαιρία που θα της δοθεί για να πατήσει και πάλι στην πρώτη θέση που θα της δώσει το πλεονέκτημα έδρας.

Μετά το συγκεκριμένο ματς η ομάδα θα επικεντρωθεί στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για τους «16» του Κυπέλλου που είναι ένας πρόωρος τελικός για την ομάδα καθώς με νίκη ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την παρουσία της στον τελικό της διοργάνωσης. Να θυμίσουμε πως η ομάδα έχει τρία νέα πρόσωπα σε σχέση με την έναρξη της σεζόν καθώς στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο φόρεσαν την φανέλα του «Δικεφαλου» οι Μαξιμίλιεν Τικ, Νταν Τέπερ και Άρθουρ Μίλερ ενώ μετά την διακοπή ξεκινάει με νέο προπονητή τον Γάλλο Φρεντερίκ Μπουζόν. Παράλληλα καλύφτηκε και το κενό στην τεχνική ηγεσία καθώς ήρθε και ο νέος συνεργάτης του Ντιόγκο Κάστρο.

Τα «ζευγάρια» στα προημιτελικά: ΕΣΝ Βριλησσίων- Πανελλήνιος ΓΣ, ΠΑΟΚ- Ιωνικός Affidea, ΓΑΣ Κιλκίς- ΑΣΕ Δούκα, Bianco Monte Δραμα- Ολυμπιακός ή ΑΕΚ. FINAL FOUR: Κιλκίς η Δούκας – ΠΑΟΚ ή Ιωνικός, Βριλήσσια ή Πανελλήνιος – Δράμα ή Ολυμπιακός ή ΑΕΚ, *Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στις 31/1/2024. *Η προημιτελική φάση θα πραγματοποιηθεί το Φεβρουάριο και το Final Four στις 6-7 Απριλίου 2024.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X