Τσέφεριν: «Η UEFA είχε δίκιο για την τιμωρία της Μάντσεστερ Σίτι»

Τσέφεριν: «Η UEFA είχε δίκιο για την τιμωρία της Μάντσεστερ Σίτι»
Photo Credits: INTIME

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν δήλωσε ότι η UEFA ήταν σωστή όταν είχε επιβάλει τιμωρία στη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία είναι υπόλογη τώρα και στην Πρέμιερ Λιγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της UEFA παραχώρησε συνέντευξη στη βρετανική εφημερίδα «Telegraph» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο ζήτημα που αφορά τους «Πολίτες», που βρίσκονται αντιμέτωποι με τιμωρία στην Αγγλία για μη συμμόρφωση με το Financial Fair Play.

Θυμίζεται ότι η UEFA είχε τιμωρήσει τον αγγλικό σύλλογο, ωστόσο η ποινή κατόπιν κατέπεσε στο CAS.

«Δεν θέλω να μιλήσω για τη συγκεκριμένη υπόθεση στην Αγγλία, αλλά είμαι βέβαιος ότι η απόφαση του ανεξάρτητου οργάνου μας τότε ήταν σωστή. Ξέρουμε ότι κάναμε καλά. Δεν θα είχαμε κινηθεί έτσι αν δεν πιστεύαμε ότι είχαμε δίκιο» ανέφερε ο Τσέφεριν, ο οποίος σχολίασε, επίσης, και την… φυγή παικτών από την Ευρώπη προς τα αραβικά πρωταθλήματα.

«Φεύγουν διότι τα συμβόλαια που τους προσφέρονται είναι μεγάλα. Και δεν τους κατηγορώ για αυτό. Αν είναι κοντά στο τέλος της καριέρας τους, ίσως είναι μια νέα περιπέτεια στην οποία θα βγάλουν πολλά χρήματα. Αλλά το να πεις ότι πας στη χώρα για να βοηθήσεις, είναι κάτι λιγότερο από αστείο… Δεν ανησυχώ καθόλου γιατί το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχει πολύ δυνατές ρίζες. Αυτό είναι μέρος του πολιτισμού, της ιστορίας μας. Δεν μπορείτε να το αγοράσετε αυτό» ήταν τα λόγια του επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X