Παραδοχή από την Επιτροπή Διαιτησίας: Έγιναν δύο λάθη υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης στο παιχνίδι με την Αλμερία

Παραδοχή από την Επιτροπή Διαιτησίας: Έγιναν δύο λάθη υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης στο παιχνίδι με την Αλμερία
Photo Credits: INTIME

Δύο λάθη φαίνεται πως παραδέχτηκε η Επιτροπή Διαιτησίας στις αποφάσεις του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αλμερία, που «ξεσήκωσε» πολλές αντιδράσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αλμερία έκανε λόγο ακόμα και για «κλοπή» καθώς προηγήθηκε με 2-0 μέσα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» το απόγευμα της Κυριακής, αλλά οι Μαδριλένοι έκαναν την ανατροπή, πέτυχαν τρία γκολ και πήραν τη νίκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στα ισπανικά ΜΜΕ, η Επιτροπή Διαιτησίας της χώρας φέρεται να έχει παραδεχτεί ότι έγιναν δύο λάθη από τον διαιτητή και από το VAR και καθόρισαν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Το πρώτο φαίνεται πως έχει να κάνει με το πέναλτι το οποίο κέρδισε η Ρεάλ Μαδρίτης, σε φάση στην οποία προηγήθηκε επιθετικό φάουλ σε αμυντικό της Αλμερία.

Το δεύτερο είναι το γκολ του Βινίσιους καθώς οι αντιδράσεις είχαν να κάνουν με το αν σκόραρε με τον ώμο ή το χέρι του.

Σε ό,τι αφορά το ακυρωθέν γκολ της Αλμερία, οι υπεύθυνοι αναφέρουν ότι σωστά δεν μέτρησε καθώς προηγήθηκε φάουλ στον Τζουντ Μπέλινγκχαμ.

 

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X