ΑΕΚ: Ο επιδραστικός Γκατσίνοβιτς εμφανίστηκε ξανά

ΑΕΚ: Ο επιδραστικός Γκατσίνοβιτς εμφανίστηκε ξανά
Photo Credits: INTIME

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έχει ανεβάσει την απόδοσή του τελευταία και στο ματς με τον Ατρόμητο θύμισε τις περσινές επιδραστικές εμφανίσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει ανάγκη τον περσινό ουσιαστικό Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος τελευταία έχει ανεβάσει σημαντικά την απόδοσή του σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Το γκολ στη ρεβάνς Κυπέλλου στο Βικελίδης με τον Άρη ακολούθησε η ολοκληρωμένη εμφάνισή του στο εμφατικό πέρασμα της ΑΕΚ από το Περιστέρι επί του Ατρόμητου, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει ότι αρχίζει να βρίσκει σιγά σιγά τα περσινά του στάνταρ.

Ο 28χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός γίνεται ξανά επιδραστικός στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Στο Περιστέρι με την εξαιρετική ενέργεια του στο δεύτερο γκολ διέλυσε την αντίπαλη άμυνα από την αριστερή πλευρά βγάζοντας την ασίστ στον Πόνσε, ενώ από τη δική του εκτέλεση κόρνερ ξεκίνησε το τρίτο γκολ του Κάλενς που τελείωσε το ματς πριν το τέλος του πρώτου μέρους.

Συν τοις άλλοις ο «Γκάτσι» στο κυριακάτικο άνετο διπλό της ΑΕΚ στο Περιστέρι προσέφερε πολύ συνολικά στην αριστερή πλευρά μαζί με τον επίσης εξαιρετικό Σταύρο Πήλιο. Ο Γκατσίνοβιτς έδωσε σημαντικές βοήθειες και στην ανασταλτική λειτουργία, έχοντας μεταξύ άλλων και ένα καθοριστικό κόψιμο στο 55′ στη σέντρα του Αντζιέλσκι, όταν ερχόμενος με φόρα προς τα πίσω πήρε τη… μπουκιά από το στόμα του Γιουμπιτάνα που ήταν έτοιμος να εκτελέσει.

Ο 28χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός ήταν μέσα σε πολλές επιθετικές ενέργειες της ΑΕΚ, ολοκληρώνοντας το ματς με τον Ατρόμητο με πέντε πάσες που κατέληξαν σε σουτ, συμπεριλαμβανομένης της ασίστ στον Πόνσε στο 15′ και του κόρνερ που εκτελεί στο τρίτο γκολ στο 35′. Μάλιστα στις άλλες τρεις περιπτώσεις έχει τροφοδοτήσει με πάσες τον Τσούμπερ στο 29′, στο 52′ και στο 65′, αλλά και στις τρεις ο Ελβετός δεν κατάφερε να τελειώσει σωστά τις ευκαιρίες και να βρει δίχτυα.

Οι πάσες του Γκατσίνοβιτς στο Wyscout

ΑΕΚ: Ο επιδραστικός Γκατσίνοβιτς εμφανίστηκε ξανά

Η επιδραστική εμφάνιση του «Γκάτσι» στο Περιστέρι επιβεβαιώνεται και μέσα από τα στατιστικά της πλατφόρμας του Wyscout. Εκτός από τα παραπάνω, είχε έξι επαφές μέσα στην αντίπαλη περιοχή και 22/25 επιτυχημένες πάσες (88% επιτυχία) με τρεις πάσες κλειδιά, 1/1 πάσα στην τελική τρίτη και 3/5 προωθητικές μπαλιές, ενώ τελείωσε το παιχνίδι με 4/6 ντρίμπλες δηλαδή επιτυχία της τάξεως του 67%, έχοντας παράλληλα 2/3 σέντρες (67% επιτυχία).

Το ίδιο επιδραστικός, σύμφωνα με το Wyscout, ήταν ο Γκατσίνοβιτς και ανασταλτικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι είχε οκτώ ανακτήσεις μπάλας και ότι και οι οκτώ έλαβαν χώρα στο μισό του αντιπάλου. Συνείσφερε με λίγα λόγια στο απόλυτο σε αυτό που ζητάει ο Ματίας Αλμέιδα. Παράλληλα είχε δύο κοψίματα, ενώ κέρδισε και τη μοναδική μονομαχία σε δεύτερη μπάλα που έδωσε.

Οι ανακτήσεις του Γκατσίνοβιτς στο Wyscout

ΑΕΚ: Ο επιδραστικός Γκατσίνοβιτς εμφανίστηκε ξανά

Τα παραπάνω στατιστικά που κατέγραψε ο Γκατσίνοβιτς στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ξεπέρασαν όχι μόνο τους φετινούς μέσους όρους του, αλλά ακόμα και εκείνους της περσινής πρώτης του εντυπωσιακής σεζόν με τα κιτρινόμαυρα. Ο «Γκάτσι» φωνάζει ξανά «παρών» και αν διατηρήσει αυτή τη συνέπεια στις «γεμάτες» εμφανίσεις του θα είναι πολύ σημαντικό χαρτί για τον Αλμέιδα στην αντεπίθεση για τη μάχη του τίτλου.

Πηγή: gazzetta.gr

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X