ΑΕΚ: Σημαντική νίκη για την Κ18 - Εκτός τετράδας η Κ21 βόλεϊ αγοριών

ΑΕΚ: Σημαντική νίκη για την Κ18 - Εκτός τετράδας η Κ21 βόλεϊ αγοριών
Photo Credits: INTIME

Τα αποτελέσματα των ακαδημιών βόλεϊ της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Mία νίκη και δύο ήττες σημείωσαν τα αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας Βόλεϊ Αγοριών της ΑΕΚ.

Οι αγώνες των αγοριών ξεκίνησαν το Σάββατο το βράδυ, στο κλειστό «Απ. Κόντος», όπου η Κ18 αντιμετώπισε την ομάδα του Μαρκόπουλου. Παίζοντας πολύ καλό βόλεϊ κατά διαστήματα, η ΑΕΚ πήρε το τρίποντο με 3-0 σετ. Ο προπονητής κ. Σάγια έδωσε χρόνο συμμετοχής στους μικρούς της ομάδας για να αποκτήσουν εμπειρίες για τους αγώνες που έρχονται (το πρωτάθλημα Κ17 ξεκινάει τέλος Φεβρουαρίου).

Σειρά είχε ο αγώνας της Κ21, την Κυριακή το πρωί, στο Ζηρίνειο, κόντρα στην ομάδα της Κηφισιάς. Στο ντέρμπι της χρονιάς (αφού ο νικητής θα έπαιρνε το τελευταίο εισιτήριο για το F4 του τοπικού πρωταθλήματος), η ΑΕΚ, αν και προηγήθηκε με 1-0 σετ τελικά ηττήθηκε και έμεινε εκτός τελικής τετράδας. Απομένουν δύο, αδιάφοροι βαθμολογικά, αγώνες για τους εφήβους της ομάδας, για να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν .

Τελευταίος αγώνας του διημέρου, αυτός της Κ14 απέναντι στον Φοίβο Μελισσίων, το βράδυ της Κυριακής, στο κλειστό «Απ. Κόντος». Οι μικροί του κ. Ζαν Πιέρ Σάγια κέρδισαν τα 2 πρώτα σετ, όμως στη συνέχεια έχασαν τα επόμενα και ηττήθηκαν με 3-2. Να σημειωθεί ότι ο κ. Σάγια είχε μόλις 5 παιδιά στη διάθεσή του ενώ ο Φοίβος κατέβηκε με πλήρη σύνθεση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
ΑΕΚ – ΑΟ Μαρκοπούλου 3-0
Τα σετ: 25-18, 25-18, 25-16.
ΑΕΚ (Ζαν Πιέρ Σάγια): Γκιρτζής Μάρκος, Γκιρτζής Φίλιππος, Γκρίτζαλης Νικόλας, Ευρενόπουλος Ανδρέας, Καμαρινόπουλος Χρήστος, Κατσίφης Χάρης, Λώλης Μιχάλης, Μπετχαβάς Βαγγέλης, Σιδηρόπουλος Ηλίας, Σταμάτης Δημοσθένης, Χατζήβεης Τηλέμαχος, Φωλιάς Κυριάκος, Χουσιάφης Κωνσταντίνος.
Κατηγορία: Κ18.

ΑΟΠ Κηφισιάς – ΑΕΚ 3-1
Τα σετ: 21-25, 25-14, 25-17, 25-21.
ΑΕΚ (Ζαν Πιέρ Σάγια): Αλατόπουλος Αναστάσης, Γκιρτζής Μάρκος, Γκιρτζής Φίλιππος, Γκρίντζαλης Νικόλας, Καμαρινόπουλος Χρήστος, Μελέγκου Ορέστης, Μπετχαβάς Παύλος, Οικονόμου Σπύρος, Παπαδήμας Βασίλης, Σαμουήλης Μάριος, Φωλιάς Κυριάκος, Χαρόπουλος Θανάσης, Χουσιάφης Κωνσταντίνος.
Κατηγορία: Κ21.

ΑΕΚ – Φοίβος Μελισσίων 2-3
Τα σετ: 21-15, 21-14, 13-21, 12-21, 09-15.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X